Γλυφάδα: Φύτεψαν κουκουναριές και αρμυρίκια στην παραλία (ΕΙΚΟΝΕΣ)




“Η Γλυφάδα μας μέρα με τη μέρα γίνεται μια αληθινά πράσινη πόλη! Μια πόλη για να ζεις, να περπατάς και να αναπνέεις” γράφει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, στη σελίδα του στο facebook, με αφορμή τις κουκουναριές και τα αρμυρίκια που φυτεύτηκαν σήμερα στην πρώτη παραλία.

“Δίνουμε νέα πνοή σε δρόμους, πλατείες, πεζοδρόμια, γωνιές, προσπαθούμε κόντρα στο γκρίζο και στο μαύρο των καιρών που ζούμε, να βάλουμε χρώμα και ζωντάνια στη ζωή όλων μας” καταλήγει ο δήμαρχος.

 

Γιώργος Παπανικολάου- δήμαρχος Γλυφάδας

Την προπερασμένη εβδομάδα φυτέψαμε κουτσουπιές περιμετρικά του Γκολφ, προχθές στην Τερψιθέα – στους πρόποδες του Υμηττού – βάλαμε και συνεχίζουμε να βάζουμε κουκουναριές, λαδανιές και πικροδάφνες, παράλληλα φυτέψαμε δάφνες Απόλλωνος στην πλατεία Καραϊσκάκη, σήμερα από το πρωί φυτεύουμε στην πρώτη παραλία Γλυφάδας κουκουναριές και αρμυρίκια!
Συνεχίζουμε με όλες τις παραλίες μας (μαζί με την εκτεταμένη ανάπλαση που είναι σε εξέλιξη), με δενδροφυτεύσεις στην Άνω Γλυφάδα και με πολλές ακόμα ανάλογες παρεμβάσεις σε όλη την πόλη. Σε κεντρικές μάλιστα αρτηρίες της Γλυφάδας, θα προχωρήσουμε σε φυτεύσεις παράλληλα με την ασφαλτόστρωση και την ανακατασκευή πεζοδρομίων.
Ομορφαίνουμε από άκρο σε άκρο τη Γλυφάδα μας, με μεγάλα δέντρα και άλλα φυτά, δίνουμε νέα πνοή σε δρόμους, πλατείες, πεζοδρόμια, γωνιές, προσπαθούμε κόντρα στο γκρίζο και στο μαύρο των καιρών που ζούμε, να βάλουμε χρώμα και ζωντάνια στη ζωή όλων μας.
Συνεχίζουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γκολφ Γλυφάδας: «Τρέμε Central Park»

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.