Άγιος Δημήτριος: Συναυλία από την ορχήστρα “ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ”




Κατά το δεκαήμερο 18-28 Απριλίου 2017, σε χώρες της Ε.Ε. έχουν προγραμματισθεί ποικίλες εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για τη Μείωση των Στρατιωτικών Δαπανών, που συντονίζει το ΙΡΒ – Διεθνές Γραφείο Ειρήνης (Νόμπελ Ειρήνης 1910), μέλος του οποίου είναι η ελληνική φιλειρηνική κίνηση «Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών & Παγκοσμιοποίησης» (ΠΑΔΟΠ).

Την ίδια περίοδο, συμπληρώνονται 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21 Απριλίου 1967, που επέβαλε την επτάχρονη αναστολή κάθε δημοκρατικής λειτουργίας στη χώρα μας και κατέληξε στην κυπριακή τραγωδία.

Με αφορμή αυτά τα δύο γεγονότα, στο πλαίσιο της συντήρησης της ιστορικής μνήμης, αλλά και της ευαισθητοποίησης απέναντι σε σύγχρονες απειλές κατά της δημοκρατίας και της ειρήνης, ο Δήμος Αγ. Δημητρίου διοργανώνει συναυλία της ορχήστρας ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ με τίτλο “Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις”.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 20:30, στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου (Στρογγυλό), Παπάγου & Καλλιθέας.

Eνορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας: Κωνσταντίνος Δραγώτης.
Επιμέλεια ορχήστρας και διαδασκαλία φωνών: Κωνσταντίνος Καραμάνος.
Είσοδος ελεύθερη.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.