Άλιμος: 3ο Φεστιβάλ Αιγαίου Γεύσης, Παράδοσης και Πολιτισμού




Ο Σύλλογος Κυκλαδιτών Ευβοιωτών γιορτάζοντας τα δέκα χρόνια λειτουργίας του, διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Αιγαίου Γεύσης, Παράδοσης και Πολιτισμού στην παραλία του Αλίμου (Όστρια).

Στον χώρο θα τοποθετηθούν περίπτερα με παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, δίνοντας την ευκαιρία και στους επισκέπτες να γευτούν τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Ελληνικής μας Παράδοσης.

Με ελεύθερη είσοδο θα μπορούν παράλληλα οι επισκέπτες και τις τρεις ημέρες να παρακολουθήσουν μουσικοχορευτικά προγράμματα από εθνικοτοπικά συγκροτήματα, καθώς και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Σκοπός είναι η ανάδειξη και η διατήρηση του πολιτιστικού πλούτου του τόπου μας υπενθυμίζοντας στο ευρύ κοινό ότι η παράδοση και η τέχνη πρέπει να είναι προσιτές, ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε αντιμετωπίζοντας τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.