Άλιμος: “Έβρεξε” κλήσεις στην Αρχαίου Θεάτρου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

“Έβρεξε” κλήσεις σήμερα το πρωί, στην οδό Αρχαίου Θεάτρου στον Άλιμο. Ο δρόμος από διπλής κατεύθυνσης που ήταν, έγινε μονόδρομος (δεν επιτρέπεται η είσοδος από την Ήρωος Μάτση) και πολλοί οδηγοί (αφηρημένοι και λόγω συνήθειας), δεν προσέχουν τις απαγορευτικές πινακίδες και στρίβουν δεξιά για να βγουν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Δύο περιπολικά της Τροχαίας Ελληνικού την “έστησαν” στην Αρχαίου Θεάτρου και άρχισαν να μοιράζουν κλήσεις (200 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος), στους οδηγούς. Η τοποθέτηση των απαγορευτικών πινακίδων έχει γίνει εδώ και μερικές ημέρες και σύμφωνα με πληροφορίες, η Τροχαία Ελληνικού, δέχεται καθημερινά, δεκάδες καταγγελίες για παραβάσεις.

Ειδικά το βράδυ, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σημειωθούν ατυχήματα.

Οι οδηγοί από την μεριά τους λένε ότι δεν γνώριζαν για τη μονοδρόμηση, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, αφού έχουν μπει απαγορευτικές πινακίδες και πριν τη στροφή.

Η μονοδρόμηση έγινε ύστερα από απόφαση της αρχαιολογικής υπηρεσίας. Κάτω από το δρόμο βρίσκεται μεγάλο μέρος της σκηνής του Αρχαίου Θεάτρου Ευωνύμου που κινδυνεύει από τους κραδασμούς που προκαλούν τα τροχοφόρα.

Η αρχαιολογική υπηρεσία θέλει να απαγορευτεί εντελώς η κυκλοφορία στην Αρχαίου Θεάτρου, αλλά αυτό προς το παρόν, είναι αδύνατο γιατί θα προκαλέσει τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άλιμος: “Έβρεξε” κλήσεις στην Αρχαίου Θεάτρου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 12/04/2017 at 3:18 μμ
    Permalink

    Καλημέρα σας, σχετικά με το άρθρο, μιας και είμαι κάτοικος Αλίμου εδώ και 30 χρόνια, θα ήθελα να ρωτήσω: Αφού το ξέρουμε ότι θα αλλάξει ο δρόμος (μετα απο ΤΟΟΟΣΑ χρόνια) και θα γίνει ” μονόδρομος (δεν επιτρέπεται η είσοδος από την Ήρωος Μάτση) και πολλοί οδηγοί (αφηρημένοι και λόγω συνήθειας), δεν προσέχουν τις απαγορευτικές πινακίδες και στρίβουν δεξιά για να βγουν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης” γιατι δεν φροντίσαμε να βάλουμε μεγαλύτερες ή φωτεινές πινακίδες παρά κόβουμε κλήσεις? Θα ήταν παράλογο? Ευτυχώς που δεν υπήρξαν θύματα…. αλλα να ήταν μόνο αυτό….

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.