Γλυφάδα: Αστυνομικός βρήκε φάκελο με 2.130 ευρώ και τον παρέδωσε




«Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος». Πρωταγόρας.

Μόνο έπαινοι και εύσημα για τον αστυνομικό υποδιευθυντή και γνωστό συνδικαλιστή της αστυνομίας, Κανέλλο Νικολάου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, βρήκε χθες στην οδό Λαζαράκη στην Γλυφάδα ένα φάκελο τον οποίο μόλις τον άνοιξε και είδε πως περιείχε χαρτονομίσματα, τον ξαναέκλεισε και τον παρέδωσε στον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος ασφαλείας.
Ο φάκελος όπως διαπιστώθηκε περιείχε το ποσό των 2.130 ευρώ και κάποια δελτία ΠΡΟΠΟ.
Στο τμήμα εμφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ για να δηλώσει την απώλεια του φακέλου, και δεν πίστευε στα μάτια του όταν τον παρουσίασαν ατόφιο κι ανέγγιχτο. Ο επιχειρηματίας κάλεσε τον κ. Νικολάου για να τον ευχαριστήσει.
Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Κανέλλος Νικολάου, υπηρετεί στην Ασφάλεια Αγίου Δημητρίου και είναι γενικός γραμματέας της ένωσης αξιωματικών Αττικής.

Στον κ. Νικολάου θερμά συγχαρητήρια από το bloko.gr.

Ο Κανέλλος Νικολάου ως ομιλητής στη τελευταία γενική συνέλευση της ένωσης αξιωματικών

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.