Hλιούπολη: Συγκινητική προσφορά του Κώστα Χατζή




Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε σε όλους η μαζική ανταπόκριση του κόσμου στην Συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης που διοργάνωσε το 3ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης στο Θέατρο του Δημαρχείου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Εκπληκτικός και ακούραστος ο λαϊκός τροβαδούρος Κώστας Χατζής με τους συνεργάτες του ξεσήκωσαν το κοινό με την ιδιαίτερη ερμηνεία τους και τα μοναδικά τραγούδια της αγάπης, του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης.

Δεν ήταν όμως μόνο ο Κώστας Χατζής που συγκίνησε με την προσφορά του. Ήταν κι ο κόσμος που συμμετείχε μαζικά και έφερε στην παράσταση αντί εισιτηρίου, αγαθά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου για την στήριξη των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέλαβε προϊόντα μακράς διάρκειας και συγκεκριμένα: 87 ζυμαρικά, 98 μακαρόνια, 47 ρύζια, 34 όσπρια, 23 ζάχαρες, 86 γάλατα, 25 αλεύρια, 28 συσκευασίες πελτέ, 7 μπισκότα, 5 συσκευασίες δημητριακών, 3 διάφορες κονσέρβες, 2 λάδια, 3 ηλιέλαια, 2 συσκευασίες καφέ, 3 ζαχαρούχα γάλατα και 2 συσκευασίες των 10 χαρτιών υγείας.

Ηχηρό ήταν το μήνυμα ότι η σχολική κοινότητα και κυρίως οι μαθητές, αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που υπάρχουν στην κοινωνία και βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση με κάθε τρόπο.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Μαρίνος Μπασούρης, ευχαρίστησαν τους Καθηγητές, τον Σύλλογο Γονέων και τον Κ. Χατζή με τους συνεργάτες του για την μεγάλη τους προσφορά και την συμβολή τους στον αγώνα που δίνει ο Δήμος μας, κανένας κάτοικος της Ηλιούπολης που έχει ανάγκη, να μην μείνει αβοήθητος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.