Η μεγάλη αθλητική γιορτή




Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση των τελευταίων ετών, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνει την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 τον 8ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Πρόκειται για το κορυφαίο μαζικό αθλητικό γεγονός της χρονιάς στο Δήμο και μετά την τεράστια επιτυχία που είχαν οι προηγούμενες διοργανώσεις, τόσο ως προς την μαζικότητα όσο και ως προς την άρτια οργάνωση του αγώνα καθώς και την πλήρη ικανοποίηση των συμμετεχόντων δρομέων, φέτος η διοργάνωση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πληθώρα αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Καθώς ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος έχει ήδη μετατραπεί σε ένα μεγάλο παναττικό, πολιτιστικό, τουριστικό και αθλητικό γεγονός, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες όχι μόνο της Πόλης αλλά και ολόκληρης της χώρας μέσα από τους διαφορετικούς αγώνες δρόμου που περιλαμβάνει, αναμένεται φέτος η συμμετοχή να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο δημιουργώντας ένα ξεχωριστό εορταστικό και αθλητικό κλίμα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, καλεί όλους τους δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση στις 23 Απριλίου 2017 και να ξαναγεμίσουν με αισιοδοξία και χαμόγελα τις υπέροχες διαδρομές του παράκτιου μετώπου του Παλαιού Φαλήρου γνωρίζοντας και ανακαλύπτοντας την Πόλη μας.

Πληροφορίες για τους αγώνες αλλά και τις λοιπές εκδηλώσεις στο: https://www.poseidon-athenshalfmarathon.com

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.