“Καθαρίστε τα οικόπεδα”




(Ανακοίνωση του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης) Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες, νομείς, και επικαρπωτές δομημένων και αδόμητων οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός της πόλης, μέχρι τις 10 Μαΐου να προβούν στον καθαρισμό τους από ξερά χόρτα και την απομάκρυνσή τους καθώς και την απομάκρυνση οποιουδήποτε εύφλεκτου υλικού, όπως προβλέπει το αρ. 94, παρ. 26 του Νόμου 3852/10.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε καθαρισμό με δικά του μέσα και η δαπάνη να επιβαρύνει τους ιδιοκτήτες.

Εκτός όμως από την επιβάρυνση με τη δαπάνη καθαρισμού, σε όσους δεν συμμορφωθούν με τις διατάξεις του αναφερόμενου νόμου, θα επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπονται και συγκεκριμένα η επιβολή προστίμου πενήντα (50) λεπτών, ανά τετραγωνικό μέτρο του οικείου χώρου και η υποβολή μήνυσης για το αδίκημα του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα.

Η Δημοτική Αρχή παρακαλεί όλους τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να ανταποκριθούν στο κάλεσμα, προκειμένου να προστατευτεί η πόλη από τον κίνδυνο πυρκαγιάς καθώς αρχίζει η αντιπυρική περίοδος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.