Όχι από τον Μητροπολίτη Συμεών




Ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης, Συμεών δεν έκανε δεκτό το αίτημα κατοίκων του Αλίμου, για να τελεστεί η ακολουθία του Επιταφίου, στο βυζαντινό εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου (στο κτήμα Τραχώνων/Γερουλάνου).

“Θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε τους λόγους που οδήγησαν τον Σεβασμιώτατο να απορρίψει το αίτημα”αναφέρει το μέλος του “Νοτίου Σήματος” Χρήστος Αδαμόπουλος, σε ανακοίνωση που ανήρτησε στη σελίδα «Σώστε το κτήμα Γερουλάνου/Τράχωνες».

Δείτε την ανακοίνωση:

Αγαπητά Μέλη της σελίδας «Σώστε το κτήμα Γερουλάνου/Τράχωνες»
Σας γνωρίζουμε ότι δυστυχώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Σμύρνης κ. Συμεών δεν έκανε δεκτό το αίτημά μας να τελεστεί η ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου με τη Λιτανεία του Επιταφίου στο κτήμα την Μ. Παρασκευή. Δεν μας γνωστοποίησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην άρνηση, απόφαση που μας λυπεί πολύ και την οποία αδυνατούμε να κατανοήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε τους λόγους που οδήγησαν τον Σεβασμιώτατο να απορρίψει το αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
Ο Σεβασμιώτατος μάς επιτρέπει μόνο, την Μ. Παρασκευή στις 3.00 το μεσημέρι να ψαλεί, στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου στο κτήμα, ο Εσπερινός της Αποκαθήλωσης.
Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοικτός από τις 9.30 το πρωί έως τις 6.30 το απόγευμα. Το πρωί θα γίνει ο στολισμός του Επιταφίου.
Είσοδος από την Αρχαίου Θεάτρου 7.
Καλή Ανάσταση

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Όχι από τον Μητροπολίτη Συμεών

  • 11/04/2017 at 10:30 πμ
    Permalink

    ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΟΥΒΛΙΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ,ΨΗΣΤΗΣ Ο ΚΑΤΕΧΩΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.