Κωνσταντάτος: “Ούτε το 2018 θα μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό” (VIDEO)




Στην εκπομπή “Αταίριαστοι” στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις καθυστερήσεις από πλευράς του κράτους όσον αφορά την επένδυση στο Ελληνικό.

“Η κυβέρνηση δεν έχει δώσει λύση σε κανένα από τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν όταν και αν θα ξεκινήσει η επένδυση. Μέσα στον χώρο του πρ. Αεροδρομίου, ο δήμος έχει σημαντικές υποδομές, για τις οποίες κανένας επίσημος φορέας δεν μας έχει πει που θα πάνε, και το σημαντικότερο ποιος θα χρηματοδοτήσει την μεταφορά τους”  είπε ο δήμαρχος.

Επίσης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ούτε το 2018 θα μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό. “Τουλάχιστον όχι μ’ αυτή την κυβέρνηση, αν δεν υπάρξει πολιτική παρέμβαση”, είπε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.