Πανόραμα Βούλας: Εισβολή των ληστών στο σπίτι επιχειρηματία (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το NΟΤΙΑ.GR, φωτογραφίες από την εισβολή της “συμμορίας των διασήμων”, στο σπίτι επιχειρηματία, στο Πανόραμα της Βούλας.

Στη μία φωτογραφία ο ληστής κρατώντας όπλο στο χέρι κατεβαίνει τα σκαλιά στο εσωτερικό του σπιτιού και κατευθύνεται στο σαλόνι.

Στη δεύτερη φαίνεται ο συνεργός του δίπλα στο αυτοκίνητο.

notia.gr

Nότια Προάστια: Tίτλοι τέλους για την άγρια συμμορία – Και επώνυμοι ανάμεσα στα θύματα

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Πανόραμα Βούλας: Εισβολή των ληστών στο σπίτι επιχειρηματία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 16/04/2017 at 1:51 μμ
    Permalink

    Χριστός Ανέστη! Πλέον όλοι μας πάμε εκ περιτροπής (μεταξύ γειτόνων – συγγενών) στην εκκλησία την ημέρα της Ανάστασης αλλά ούτε πλέον κι αυτοί που πετάγονται για ένα τέταρτο στο “Χριστός Ανέστη” και γυρνούν σπίτι τους, δεν θα είναι ήσυχοι. Χθες βράδυ 12:15 επιστρέφοντας στην οικία μου από την εκκλησία και περνώντας από την οδό Χλόης στο Πανόραμα Βούλας, δύο μοτοσυκλέτες της ΕΛ.ΑΣ είχαν αφεθεί στη μέση του δρόμου διότι την ώρα της Ανάστασης άνοιξαν ληστές ένα σπίτι… Πάλι καλά που βρέθηκαν κανά δυό διαθέσιμοι να σπεύσουν (εκ των υστέρων), διότι δυστυχώς η συντρηπτική πλειοψηφία της ΕΛ.ΑΣ. έχει τοποθετηθεί σε θέσεις φύλαξης των πολιτικών προσώπων καθώς και των τραπεζών.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.