Προκρίθηκαν στην παράταση τα «εφτάψυχα» Σούρμενα




Τη μία μετά την άλλη προσθέτουν τα Σούρμενα τις επιτυχίες τους στο βιβλίο της ιστορίας τους, εδραιώνοντας παράλληλα ολοένα και περισσότερο την αίσθηση πως οι προσδοκίες τους για φέτος δεν έχουν… ταβάνι! Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και την πρόκριση απέναντι στον Πυθαγόρα Σάμου, οι Πόντιοι των νοτίων προαστίων πέταξαν εκτός θεσμού και τον ιστορικό Διαγόρα, αποκλείοντάς τον μέσα στη Ρόδο στη διαδικασία της παράτασης! Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο φορές με την… πλάτη στον τοίχο, οι κοκκινόμαυροι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν το ματς σε 2-2 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και να το στείλουν στον πρόσθετο χρόνο, όπου επικράτησαν τελικά με 4-3! Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Μητρούση καλείται να κάνει άλλη μία υπέρβαση μέσα στο Κερατσίνι την επόμενη Τετάρτη.

Οι νησιώτες πήραν το προβάδισμα μετά από 43 λεπτά αγώνα, όταν ο Γεωργαλλής βρήκε… δίχτυα με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Α. Αθανασίου (1-0), με τους Κυπελλούχους Αθηνών να φέρνουν το ματς στα ίσια στο 54′ χάρη σε σουτ του Πρέκα, ο οποίος αξιοποίησε την ασίστ του Μανωλιάδη. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, αντιθέτως κατάφεραν σύντομα να προηγηθούν ξανά και να φέρουν εκ νέου σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους τους. Ήταν το 58′ όταν υποδείχθηκε πέναλτι για χέρι του Μπουγιούκου σε βαθιά μπαλιά του Μαρίνου, με τον Α. Αθανασίου να αποδεικνύεται εύστοχος από την άσπρη βούλα και να κάνει το 2-1, σκορ που παρέμενε μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, όμως, τα «εφτάψυχα» Σούρμενα βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και τον τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση, που τους έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στον πρόσθετο χρόνο. Συγκεκριμένα, στο 94′ ο Θεοδώρου εκτέλεσε φάουλ και ο Μανωλιάδης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 2-2, «παγώνοντας» το γήπεδο! Στην παράταση οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες δυνάμεις και έφτασαν στην πρόκριση! Στο 102′ ο Δημογιάννης έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ποντίους για πρώτη φορά στο παιχνίδι, σκοράροντας με ατομική ενέργεια και πλασέ (2-3), στο 110′ ο Τσαγκάρης ισοφάρισε πάλι με προσποίηση και σουτ μετά από ασίστ του Γεωργαλλή (3-3), με τον Χατζηπαναγιώτη να γράφει το 3-4 με σουτ, στο οποίο η μπάλα κόντραρε και στον Πομπού, για να μπερδέψει τον Κεφάλα και να καταλήξει στα δίχτυα.

Διαιτητής ήταν ο Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Κάλλη και Γουρνιά (Ανατολικής Αττικής).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ανδρέας Σταύρου): Κεφάλας, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Α. Αθανασίου, Πομπού, Χατζηκοσμάς (62′ Τσαγκάρης), Π. Αθανασίου, Μαρίνου (90′ Κορλός), Μαθιός (84′ Φλεβάρης), Γεωργαλλής, Πεταυράκης.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης): Λύρος, Μετλίου (95′ Ζιώγας), Τσακίρης, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Θυμιανός (75′ Χατζηπαναγιώτης), Παπαδάκης (46′ Θεοδώρου), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Πρέκας.

(Πηγή: news12.gr)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Το δεύτερο γκολ της ισοφάρισης στο 94′ από τον Καζαντζή !!!

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 3-4 (Γεωργαλλής 44′, 55′ Πρέκας,61′ Αθανασίου πεν.,95′ Καζαντζής, 102′ Δημογιάννης, 110′ Τσαγκάρης, 117′ Πομπού αυτογκόλ ).

Τελευταίο σφύριγμα στο Δημοτικό Στάδιο. Τα Σούρμενα παίρνουν την μεγάλη πρόκριση και θα παίξουν στο Κερατσίνι την επόμενη εβδομάδα. Πρώτη ήττα του Διαγόρα Ρόδου φέτος.

***********************************ΤΕΛΟΣ****************************************

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 3-4 (Γεωργαλλής 44′, 55′ Πρέκας,61′ Αθανασίου πεν.,95′ Καζαντζής, 102′ Δημογιάννης, 110′ Τσαγκάρης, 117′ Πομπού αυτογκόλ ).

118′ Κόρνερ τώρα για τον Διαγόρα. Έχει ανέβει και ο Κεφάλας

117′ Ο Α.Ο Σουρμένων παίρνει και πάλι το προβάδισμα. Ο Χατζηπαναγιώτης ξέφυγε εξαιρετικά από αριστερά, πέρασε στην ταχύτητα τον Πομπού ο οποίος του έβαλε την κόντρα και πέτυχε ένα απίστευτο αυτογκολ με την μπάλα να πέρναει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-4

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 3-4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

(Γεωργαλλής 44′, 55′ Πρέκας,61′ Αθανασίου πεν.,95′ Καζαντζής, 102′ Δημογιάννης, 110′ Τσαγκάρης)

Κόκκινη κάρτα δέχτηκε ο Χατζηκοσμάς από τον πάγκο που κάτι φέρεται να είπε στον διαιτητή

Ισοφάρισε ο Διαγόρας. 3-3. Δεν πειράζει πάμε για τέταρτο.Ο Γεωργαλλής βρήκε άψογα τον Τσαγκάρη ο τελευταίος έκανε εξαιρετικη προσποίηση στον Λύρο και με ψυχραιμο πλασέ έφερε το ματς στα ίσα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς

Στο 108 είμαστε, λίγο πριν τον θρίαμβο

Χριστέ μου, δεν μπορώ να το πιστέψω από 2-1, έγινε 2-3 μέσα στη Ρόδο !!! Δεν γίνεται να χαθεί αυτό το παιχνίδι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 2-3 (Γεωργαλλής 44′, 55′ Πρέκας,61′ Αθανασίου πεν., Καζαντζής 95′, 102′ Δημογιάννης )

102΄ Ολικη ανατροπή για τα Σουρμενα.ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. Ο Δημογιάννης βγήκε από αριστερά, με διαδοχικές προσποιήσεις απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-3

101΄ Σέντρα του Δημογιάννη, ο Καζαντζης πηρε την κεφαλιά με τον Κεφάλα να αποκρούει με διπλή προσπάθεια. Θα το χάσει το παιχνίδι ο Διαγόρας. Ετοιμάζεται γκολ.

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Διαγόρας Ρόδου δέχεται δύο γκολ. Εδώ είναι ΑΘΗΝΑΑΑΑ

5 ‘ παράτασης. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 2-2 (Γεωργαλλής 44′, 55′ Πρέκας,61′ Αθανασίου πεν., 95΄ Καζαντζής). Πάμε ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑΡΑΑΑ ΜΟΥ !!!

Ζιώγας στην θέση του Μετλιου. Τελευταία αλλαγή για τα Σούρμενα.

Ξεκίνησε το πρώτο μέρος της παράτασης.

**********************Τέλος κανονικής διάρκειας*************************

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 2-2 (Γεωργαλλής 44′, 55′ Πρέκας,61′ Αθανασίου πεν., 95΄ Καζαντζής)

Τελευταίο σφύριγμα και το παιχνίδι πάει στην παράταση

95΄ Η ισοφάριση για τα Σούρμενα. Ο Πρέκας εκτέλεσε φάουλ και ο Καζαντζής με τρομερή κεφαλιά νικάει τον Κεφάλα και φέρνει το ματς στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 2-2

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. Διαγόρας 2 : 2 Α.Ο Σουρμένων

91΄ Κλείνει τις αλλαγές ο Ανδρέας Σταύρου με τον Κόρλο στην θέση του Μαρίνου

90΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα με τον Γεωργαλλή να κάνει κούρσα από αριστερά, αλλά να πλασάρει άουτ

86΄ Δεύτερη αλλαγή. Ο Φλεβάρης στην θέση του Μαθιού

84΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουγιούκου έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο Κεφάλας

77΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Διαγόρα. Ο Χατζηπαναγιώτης στην θέση του Θυμιανού

76΄ Κάθετη μπαλιά του Αντώνη Αθανασίου στον Μαρίνου βγήκε τετ α τετ με τον Λύρο, με τον τερματοφύλακα των Σουρμένων να αποκρούει εντυπωσιακά.

66′ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 2-1. Πάμε για την ανατροπή ρε ομαδάρα !!!

63΄ Πρώτη αλλαγή για τον Διαγόρα. Ο Τσαγκάρης στην θέση του Χατζηκοσμά

65′ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 2-1 (Γεωργαλλής 44′, 55′ Πρέκας,61′ Αθανασίου πεν. )

61΄ Ο Αντώνης Αθανασίου είναι εύστοχος από τα 11 μέτρα και δίνει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

60΄ Από σέντρα του Μαρίνου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπουγιούκου με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι για τον Διαγόρα.

57′ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 1-1 (Γεωργαλλής 44′, 55′ Πρέκας)

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. 55΄ Ωραία ενέργεια από τον Καζαντζή που βρήκε τον Πρέκα, ο τελευταίος έκανε εξαιρετική προσπαθεία από τον άξονα και με άψογο δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Κεφάλα ισοφαρίζοντας σε 1-1

46′ Αλλαγή για τα Σούρμενα. Στη θέση του Παπαδάκη πέρασε ο Θεοδώρου. Ενισχύεται το επιθετικό σχήμα.

************************Δεύτερο ημίχρονο*********************************

Ημίχρονο: Διαγόρας Ρόδου – Σούρμενα 1-0 (Γεωργαλλής 44’)

Ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Διαγόρας μετα το τυχερό γκολ του Γεωργαλλή προηγείται του Α.Ο Σουρμένων.

44΄ Ο Διαγόρας ανοίγει το σκορ. Ο Αντώνης Αθανασιου σέντραρε από αριστερά, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Γεωργαλλή που με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0

42΄ Ο Μαρίνου βρήκε τον Χατζηκοσμά στην περιοχή, το πλασέ του τελευταίου κόντραρε κι έφυγε κόρνερ

Άριστη κυκλοφορία της μπάλας έχουνε τα Σούρμενα. Έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον Διαγόρα Ρόδου.

Άψογο στήσιμο της ομάδας από τον Μητρούση. Η ομάδα πατάει πολύ γερά. Πάμε ρε παιχταράδες !!!

38΄ Μεγάλη ευκαιρία για τα Σούρμενα με τον Θυμιανό να περνάει ωραία μπαλιά στον Δημογιάννη ο οποίος έκανε το πλασέ για να αποκρούσει ο Κεφάλας

35΄ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 0-0. Πάμε γερά !!!

32΄ Ευκαιρία για τον Διαγόρα. Κάθετη του Αντώνη Αθανασίου στον Γεωργαλλή που γύρισε ωραία για τον Μαθιό ο οποίος σούταρε πάνω από τα δοκάρια

Πατάνε πολύ γερά τα Σούρμενα στο γήπεδο.Κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Αντώνη Αθανασίου.

26΄ Φοβερό σουτ του Θυμιανού πάνω από τα δοκάρια του Κεφάλα

Έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας ο Διαγόρας, αλλά σκοντάφτει στην ατσάλινη άμυνα των Σουρμένων.

14΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημογιάννη πάνω από τα δοκάρια του Κεφάλα

11΄ απόκρουση του Κεφάλα σε φοβερό πλασέ του Καζαντζή

9΄ Ωραία κίνηση και σεντρα του Μαρίνου, μάζεψε με δυσκολία ο Λύρος

14:04 Πρώτη κίτρινη στο ματς για μαρκάρισμα του Χατζηκοσμά στον Καζαντζη

14:07 Αρκετή ένταση στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του ματς. Δυνατά μαρκαρίσματα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.