Πυροβόλησαν με αεροβόλο απορριμματοφόρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Την Δευτέρα (25/4)  του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης επανδρωμένο με τρεις υπαλλήλους καθαριότητας, κατά την διάρκεια αποκομιδής απορριμμάτων, δέχθηκε πυροβολισμό στο τζάμι του συνοδηγού με συνέπεια την θραύση του. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολη Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε για το περιστατικό:

Νοσηρά μυαλά έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές σκληρά εργαζομένων υπαλλήλων του δήμου που παλεύουν καθημερινά για την καθαριότητα της πόλης.
Πρόκειται για ενέργεια πέρα από κάθε λογική που στόχο είχε να διαταράξει την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας. Δόξα τω Θεώ, δεν υπήρξαν θύματα. Αναμένω από την αστυνομία την διερεύνηση του περιστατικού.

Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Πελοποννήσου και Επτανήσου στην Αργυρούπολη

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με αφορμή τον πυροβολισμό απορριμματοφόρου του δήμου τη στιγμή που σε αυτό ήταν εργαζόμενοι που έκαναν αποκομιδή, εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση και ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.