Τι είπε ο δήμαρχος Γλυφάδας για την επίθεση στο σπίτι του Τάσου Ταστάνη




Τις επιθέσεις που έγιναν στα σπίτια της Ντόρας Μπακογιάννη και του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη, καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Μάλιστα ο δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Τάσο Ταστάνη:

“Παρά τις διαφορετικές μας πολιτικές αφετηρίες, είναι ένας ικανότατος, μάχιμος και αξιοπρεπέστατος πολιτικός” είπε.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Παπανικολάου:

Οι άνανδρες επιθέσεις που έγιναν σήμερα στη Γλυφάδα, στα σπίτια της βουλευτή και πρώην υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη και του προέδρου του ΟΑΣΑ και δημοτικού συμβούλου της πόλης μας Τάσου Ταστάνη είναι απολύτως καταδικαστέες από όλους μας.
Η οικία του καθενός, η οικογενειακή του εστία, είναι σεβαστή χωρίς κανένα “αλλά” ή “εφόσον” και κανείς δεν μπορεί να το παραβιάζει, κρυπτόμενος μάλιστα πίσω από κουκούλες.
Δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου και στην κα Μπακογιάννη και στον κ. Ταστάνη – στον οποίο θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά: Παρά τις διαφορετικές μας πολιτικές αφετηρίες, είναι ένας ικανότατος, μάχιμος και αξιοπρεπέστατος πολιτικός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα επίθεση στο σπίτι του Τάσου Ταστάνη, στην Άνω Γλυφάδα

Γλυφάδα: Προκηρύξεις υπέρ Κουφοντίνα έξω από το σπίτι της Ντόρας

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.