Τραγικό! Δημοτικός σύμβουλος ουρεί δημοσίως έξω από την Εστία της Νέας Σμύρνης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Έναν δημοτικό σύμβουλο “συνέλαβαν” οι κάμερες να ουρεί δημοσίως, μέρα μεσημέρι, στον τοίχο του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται η Εστία Νέας Σμύρνης.

Τα στιγμιότυπα από τις κάμερες δημοσιοποίησε σε ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο facebook, ο πρόεδρος της Εστίας Νέας Σμύρνης, Γιάννης Παπαδάτος, ο οποίος έχει καλύψει το πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου, για να μην γίνει ρεζίλι σε όλη την πόλη και όχι μόνο.

Και μάλλον ο συγκεκριμένος ανήκει στο συνδυασμό του δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη. ( Η Εστία Νέας Σμύρνης έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Διοίκηση του Δήμου).

“Καταλαβαίνεις και γιατί δεν δείχνω πρόσωπο εεεε;;;….. Μετά τα οφειλόμενα του Δήμου στην ΕΣΤΙΑ ….μας κατουράνε και την πόρτα….να περιμένουμε και τίποτα Άλλο;;;” γράφει ο πρόεδρος της Εστίας

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Παπαδάτου:

Θέλω να Ευχαριστήσω τον Δημοτικό Σύμβουλο

Του Δήμου Νέας Σμυρνης που Σήμερα μας Επισκέφθηκε
Και μας Έδειξε ….Απλόχερα την Χαρά του

Θα Μπορούσε Τουλάχιστον να Χτυπήσει το Κουδούνι
Έχουμε και Τουαλέτες Λεμε 😡😠

Tα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δίνουν και παίρνουν. Αξίζει να τα δείτε εδώ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.