Aπό την παραλιακή ξεκίνησε την “καριέρα” του ο 46χρονος μπόντι μπίλντερ Βασίλης Γρίβας




Η πρώτη του δραστηριοποίηση στη νύχτα έγινε σε μαγαζί στην Ποσειδώνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές του ήταν η τιμή και οι καθαρές κουβέντες. Μισούσε θανάσιμα τους ρουφιάνους και αυτούς που δεν τηρούσαν και δεν τιμούσαν τον λόγο τους. Λάτρευε το παιδί του και αυτό φαίνεται πως ήταν το αδύνατο σημείο του…

Γνωστός για την ενασχόλησή του με το body building, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για την εμπλοκή του σε κυκλώματα της νύχτας. Το 2011, μάλιστα, είχε συλληφθεί ως εμπλεκόμενος σε υποθέσεις για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών. Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι εκείνη την περίοδο υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν το θύμα να εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών, αλλά και να αποτελεί «εγκέφαλο» ομάδας ατόμων που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου κατά τη διάρκεια της περασμένης δεκαετίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: ZOUGLA.GR

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.