Cine Άλιμος: Τεστ για τη μεγάλη πρεμιέρα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για τη 2η σεζόν του καλύτερου κινηματογράφου της Αττικής. Δίπλα στο κύμα, με τη μεγαλύτερη οθόνη της Ελλάδας, το “Cine Άλιμος” ανανεώνεται για να σας υποδεχτεί. Τεχνικοί του δήμου Αλίμου, άνοιξαν τη φουσκωτή οθόνη και  κάνουν τις απαραίτητες εργασίες , ώστε να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα, που θα γίνει την Πέμπτη 1 Ιουνίου.

Το τεχνικό team του Cine Άλιμος σας εύχεται καλό Καλοκαίρι!!

To Σάββατο 3 Ιουνίου θα προβληθεί η ταινία “Αν”. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα είναι στο “Cine Άλιμος”, για να συνομιλήσει με τους τηλεθεατές. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών. Κάθε δύο μέρες θα προβάλλεται διαφορετική ταινία και πιο νωρίς στις 8 θα υπάρχει δωρεάν παιδική ταινία.

ΔΕΙΤΕ: O Σμαραγδής για το Cine Άλιμος: «Μες στη θάλασσα και τα αρώματα του δειλινού» (VIDEO&EΙΚΟΝΕΣ)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Cine Άλιμος: Τεστ για τη μεγάλη πρεμιέρα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 26/05/2017 at 6:54 μμ
    Permalink

    Αν οι προβολές ειναι όλες 11:00 η ωρα δεν βολεύει καθόλου.Καποιοι εργάζονται και ως εκ τούτου τους αποκλείει την δυνατότητα να απολαύσουν τις ταινίες.Καλα ειναι να υπάρχουν προβολές 9:00 η ωρα μέρα παρά μέρα τουλαχιστον γιατι δεν ειναι ολοι οι κάτοικοι Αλιμου συνταξιούχοι και άνεργοι.Νομιζω! Ευχαριστω πολυ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.