Δεύτερα ανάμεσα σε 1.500.000 (!!!) Λύκεια του πλανήτη τα κορίτσια από τη Βούλα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Tα κορίτσια από το 1ο Λύκειο της Βούλας έκαναν ένα μεγάλο άθλο! Μπορεί να μην τα κατάφεραν στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου σχολικού πρωταθλήματος απέναντι στην Σερβία (ηττήθηκαν με 71-52), αλλά κατέκτησαν τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 1.500.000 Λύκεια σε όλο τον πλανήτη!

Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Λυκείου Βούλας, παιδιά και καθηγητές  υποδέχτηκαν τα αργυρά κορίτσια του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ, στο φωταγωγημένο 1ο Λύκειο Βούλας.


Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος που ήταν παρών στο μεγάλο τελικό δήλωσε:

“Η ομάδα μας ηττήθηκε δίκαια στον τελικό από την καταιγιστική Σερβία. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον κόσμο μας γεμίζει υπερηφάνεια. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συντελεστές της τεράστιας επιτυχίας. Το μέλλον τους ανήκει. Αύριο, στη 1.30 τα μεσάνυχτα, όλοι θα είμαστε στο 1ο Λύκειο Βούλας να υποδεχτούμε την ομάδα. Σας περιμένουμε όλους να χειροκροτήσουμε τα κορίτσια μας”.

Όπως γράφει το superbasket.gr,  οι Σέρβες από την αρχή έδειξαν τις… ορέξεις του, τελειώνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 19-8 και στη συνέχεια παρά την προσπάθεια των πρωταθλητριών Ελλάδας, διατήρησαν το προβάδισμα τους και πήραν εύκολα την νίκη.

Η Χατζηβασιλείου ήταν η πρώτη σκόρερ για τα κορίτσια του Λυκείου Βούλας με 16 πόντους, την ώρα που η Ιβάνα Ράτσα πρόσθεσε 14π.

Για τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες Σέρβες, η Ναούμτζεβ είχε 17 πόντους.


notia facebook page

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.