H Περιφέρεια Αττικής, τιμώμενη Περιφέρεια στην τουριστική έκθεση Greek Travel Show 2017




Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στην 1η τουριστική έκθεση Greek Travel Show 2017 που διεξήχθη (19 – 21/05/2017) στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi» με στόχο την προώθηση και προβολή του εγχώριου τουριστικού προϊόντος και των άπειρων ταξιδιωτικών επιλογών που προσφέρουν προορισμοί από όλη την Ελλάδα.

Στην τελετή των εγκαινίων της έκθεσης από την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, την τιμώμενη Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος περιηγήθηκε στα περίπτερα των εκθετών και ενημερώθηκε για τα αισιόδοξα μηνύματα και της φετινής πορείας του ελληνικού τουρισμού.Ο Γ. Καραμέρος, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική θέση που αποδόθηκε στην Περιφέρεια Αττικής, έκανε αναφορά στην σημαντική προσπάθεια της διοίκησης και προσωπικά της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου, αφενός για την αναβάθμιση της τουριστικής ταυτότητας της Αττικής, και αφετέρου για τον εκσυγχρονισμό των τουριστικών της υποδομών. «Η παρούσα διοίκηση, σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, εργάζεται συστηματικά για την τουριστική προβολή της Αττικής ως ιδιαίτερου προορισμού, χωρίς εποχικότητα, και ως πόλου προσέλκυσης επιχειρηματικότητας. Για εμάς, η ενίσχυση του πολιτισμού και του τουρισμού αποτελεί βασικό πυλώνα στήριξης και προώθησης της περιφερειακής και εθνικής οικονομίας».
Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο Γ. Καραμέρος στον Συνεργατικό Σχηματισμό “Discover North Athens” που συστάθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει η εν λόγω δικτύωση δημόσιων και ιδιωτικών φορέων για την προσέλκυση πολιτών και τουριστών στην βόρεια Αθήνα προς όφελος των δημοτών και της τοπικής επιχειρηματικότητας. «Το Discover North Athens βρίσκεται και σήμερα εδώ, σε μια πολύ σημαντική τουριστική έκθεση, με τη φιλοδοξία να αποτελέσει αναπτυξιακό εργαλείο για την προσέλκυση επισκεπτών αξιοποιώντας τον πολιτισμό, την ιστορία, τα τοπόσημα αλλά και τη σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα της βόρειας Αθήνας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.