Η Τάμτα μας καλεί να καθαρίσουμε τη Β’ πλαζ Βούλας




Σε εθελοντικό καθαρισμό της Β’ πλαζ Βούλας, πριν παραδοθεί με ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό μας καλούν την Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 09.00 πμ, το MEDASSET, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η αγαπημένη τραγουδίστρια Τάμτα, πρέσβειρα της εκστρατείας «Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες».

Σκοπός της εκστρατείας του MEDASSET «Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες» είναι η κινητοποίηση όλων μας για την προστασία της θάλασσας και της πολύτιμης ζωής που φιλοξενεί. Η προστασία των ακτών και των παράκτιων οικοσυστημάτων είναι προσωπική υπόθεση και ήδη χιλιάδες πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις έχουν δώσει τη δική τους Υπόσχεση στο www.katharesthalasses.gr/. Η γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα, πρέσβειρα της εκστρατείας μας καλεί να αναλάβουμε δράση: «Θέλουμε να απολαμβάνουμε καθαρές παραλίες και θάλασσες, χωρίς σκουπίδια και πλαστικά. Δώσε τη δική σου Υπόσχεση και κάνε την πράξη! Έλα στις 28 Μαΐου να υποδεχτούμε μαζί το καλοκαίρι, καθαρίζοντας τη Β’ πλαζ Βούλας!».  

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κάνει την υπόσχεσή για καθαρές θάλασσες, πράξη, καλώντας σε συμμετοχή και παραδίδοντας την παραλία στο κοινό. Ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε σχετικά: «Είναι υποχρέωση όλων μας να κάνουμε πράξη την υπόσχεση για καθαρές θάλασσες. Αφορά τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος και εν γένει την ποιότητα ζωής όλων μας. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να παραδώσουμε στο κοινό καθαρές παραλίες, με πρόσβαση για όλους για να μπορέσουμε να απολαύσουμε όλοι τη μοναδική ακτογραμμή της πόλης μας.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.