Καβούρι: Σε ιδιοκτήτη κρεοπωλείου στο Παγκράτι ανήκει το καμμένο ΙΧ




Σε αυτοκτονία αποδίδουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, το θάνατο του άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του (ένα Hyundai του 2002), σήμερα στις 520 το πρωί, στην παραλία του Καβουρίου.

Αν και επίσημα δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία της ταυτότητάς του (είναι αδύνατον να αναγνωριστεί), οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει ότι πρόκειται για 65χρονο κρεοπώλη από το Παγκράτι.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του NOTIA.GR, ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου είχε φύγει τα ξημερώματα από το σπίτι του για να πάει να αγοράσει κρέατα στην κεντρική κρεαταγορά του Ρέντη, αλλά δεν επέστρεψε. Τον τελευταίο καιρό ο 65χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Πριν από λίγο καιρό είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.