Νότια προάστια: Συνέλαβαν διαρρήκτες αυτοκινήτων σε Βουλιαγμένη και Γλυφάδα




‘Αλλες δύο σημαντικές επιτυχίες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στην καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στα νότια προάστια.

Στην περιοχή του Γκολφ στη Γλυφάδα, συνέλαβαν έναν 19χρονο Αλβανό, που προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι σε ΙΧ και να κλέψει διάφορα αντικείμενα που υπήρχαν μέσα.

Ο νεαρός διαρρήκτης, πρώτα έλεγχε τα αυτοκίνητα και όταν διαπίστωνε ότι υπήρχαν πράγματα για να κλέψει, έσπαγε το τζάμι του παραθύρου με μια ειδική “πόντα” (σαν αυτές που υπάρχουν στους συρμούς του μετρό).

Το τελευταίο διάστημα είχε διαρρήξει 13 αυτοκίνητα, σε Άλιμο, Βούλα και Γλυφάδα.

Η σύλληψη του έγινε την Τρίτη 11 Μαΐου. Δύο ημέρες μετά την Πέμπτη 13 Μαΐου, ύστερα από συντονισμένες και στοχευμένες έρευνες, έξω από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, οι αστυνομικοί  συνέλαβαν δύο Αλγερινούς οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε είχαν διαρρήξει συνολικά 17 αυτοκίνητα από τη Βουλιαγμένη, τη Βούλα και τη Βάρκιζα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νότια προάστια: Το πρώτο Ελληνοβρετανικό Νηπιαγωγείο βρίσκεται στον Άλιμο

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Νότια προάστια: Συνέλαβαν διαρρήκτες αυτοκινήτων σε Βουλιαγμένη και Γλυφάδα

  • 16/05/2017 at 10:58 μμ
    Permalink

    Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη περίπτωση, το κουβάρι της εξιχνιάσεως ξετυλίχτηκε από σύλληψη που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της εποχούμενης περιπολίας του οικείου Α.Τ (Α’ Α.Τ Γλυφάδας).

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.