Άλιμος: Δύο υποτροφίες του ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου σε μαθητές με οικονομικά προβλήματα




Δύο υποτροφίες του ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου σε παιδιά που oι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, προσέφερε στο δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, ο πρόεδρος της Σχολής, Γεώργιος Κοτονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Σήμερα στα πλαίσια της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης για τις αθλητικές δραστηριότητες του 2017 από τον Δήμο Αλίμου και τον Θουκυδίδειο Γυμναστικό Σύλλογο, η Σιβιτανίδειος Σχολή ήταν το τιμώμενο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Ο πρόεδρος της Ε.Ε. της Σιβιτανιδείου κ Γεώργιος Κοτονιάς, αναδεικνύοντας τον κοινωνικό ρόλο της Σχολής, προσέφερε στον Δήμαρχο Αλίμου δύο υποτροφίες του ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου σε παιδιά που χρήζουν οικονομικής υποστήριξης.

Ο Θουκυδίδειος Γυμναστικός Σύλλογος βράβευσε την Σιβιτανίδειο Σχολή για την υποστήριξη που παρέχει σε πολλές από τις δράσεις του.

Εκ μέρους της Σιβιτανιδείου Σχολής το βραβείο παρέλαβε η υπεύθυνη του Τομέα Αισθητικής κα Ελίνα Σαουρίδη.

Ευχαριστούμε την κα Δέσποινα Τζελέπη για την όμορφη παρουσίαση του έργου της Σιβιτανιδείου στο κοινό της εκδήλωσης, καθώς και για την πολύτιμη βοήθειά της.
Τέλος θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που έστησαν και λειτούργησαν το περίπτερο της Σιβιτανιδείου στα πλαίσια της εκδήλωσης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.