Aνδρέας Κονδύλης: “Ευχαριστώ τους κατοίκους του Αλίμου και τους συμβασιούχους”




Τους κατοίκους του Αλίμου, που όλες αυτές τις μέρες έβγαζαν με μέτρο τα απορρίμματά τους έξω,  αλλά και τους συμβασιούχους στην καθαριότητα του δήμου, που ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα, να μαζεύουν τα σκουπίδια, ευχαριστεί με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Όπως λέει, μέχρι την επόμενη Τρίτη, η πόλη θα επανέλθει στους καθημερινούς της ρυθμούς, ενώ ρίχνει ευθύνες στους πολιτικούς που υπόσχονταν μονιμοποίηση στους συμβασιούχους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” στους συμπολίτες μας που όλες αυτές τις ημέρες κατέβαζαν με μέτρο τα απορρίμματά τους στους κάδους, κρατώντας τα στο σπίτι ή το κατάστημά τους και δείχνοντας υπευθυνότητα.

Επίσης, ένα “ευχαριστώ” στους συμβασιούχους εργαζόμενους του Δήμου μας, οι οποίοι από προχθές, Δευτέρα, συμφώνησαν με τη Δημοτική Αρχή να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους και ξεκίνησαν κανονικά την αποκομιδή των απορριμμάτων, δείχνοντας επίσης υπευθυνότητα.

Συνεχίζουμε με ταχύτατους ρυθμούς τον καθαρισμό της πόλης και την απομάκρυνση των σκουπιδιών. Στη συνέχεια θα πλύνουμε με καυτό νερό και θα απολυμάνουμε όλους τους κάδους, αλλά και το χώρο γύρω από αυτούς.

Παρακαλώ όλους για μία τελευταία υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν όλα αυτά, καθώς βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες της ταλαιπωρίας.

Εκτιμώ ότι μέχρι την ερχόμενη Τρίτη όλα θα έχουν επανέλθει πλήρως στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Ένα τελευταίο σχόλιο: όσοι πολιτικοί εδώ και καιρό “έκλειναν το μάτι” στους συμβασιούχους, υποσχόμενοι μονιμοποίηση, φέρουν μεγάλη ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Είναι καιρός να αντιληφθούμε όλοι, αιρετοί και πολίτες, ότι η εποχή των “Μαυρογιαλούρων” έχει τελειώσει. Ξεπεράστηκε από την πραγματικότητα.

Εάν πράγματι επιθυμούμε να γίνουμε μία σοβαρή χώρα, με δημοκρατία που λειτουργεί και με κοινωνία που ευημερεί, οφείλουμε όλοι μας να το “χτίσουμε” αυτό στην πράξη, με την καθημερινή συμπεριφορά και την υπεύθυνη λειτουργία μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.