Cine Άλιμος: Hμέρα σπιτικής μπύρας – Με 3 ευρώ δοκιμάζεις 7 διαφορετικά είδη




Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδος με την υποστήριξη του Δήμου Αλίμου και του Τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθήνας διοργανώνει  την “ΗΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙΚΗΣ ΜΠΥΡΑΣ”, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 (ώρα έναρξης 18:30) στο Cine Alimos που βρίσκεται στην παραλία Αλίμου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει γευσιγνωσία μπύρας παρασκευασμένης από τα μέλη του συλλόγου, γευσιγνωσία μπύρας παρασκευασμένης από φοιτητές του τμήματος οινολογίας και τεχνολογίας ποτών του ΤΕΙ Αθήνας και γευσιγνωσία μπύρας παρασκευασμένης από μέλη του συλλόγου που έκαναν το χόμπι τους ευκαιρία για ενίσχυση του εισοδήματός τους.

Επίσης θα γίνουν σεμινάρια ερασιτεχνικής ζυθοποίησης και θα βραβευθούν οι νικητές του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ερασιτεχνικής Ζυθοποίησης.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3,00€

Περισσότερες πληροφορίες στο: hellenichomebrewers.gr

“Οι μπύρες δεν θα πωλούνται. Με την είσοδο θα υπάρχει γευσιγνωσία 7 διαφορετικών μπυρών που έχουν παρασκευαστεί από τα μέλη μας, το Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθήνας και από Gypsy Brewer και επίσης συμμετοχή σε σεμινάρια οικοζυθοποίησης” είπε στο ΝΟΤΙΑ.GR, o πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδος, Μιχάλης Χαρίτος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: To πιο οικονομικό ιδιωτικό camp των νοτίων προαστίων (35 ευρώ/εβδομάδα) 

To πιο οικονομικό ιδιωτικό camp των νοτίων προαστίων (35 ευρώ/εβδομάδα)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.