Δύο αναπηρικά αμαξίδια δώρισε η Περιφέρεια Αττικής στο σύλλογο “ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ”




H Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα, Χρήστο Καπάταη, παρέδωσαν σήμερα δύο αναπηρικά αμαξίδια, στο σύλλογο Ενεργών Εθελοντών Πολιτών «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ», που έχει έδρα την Αργυρούπολη.

Πρόκειται για είδη πρώτης ανάγκης που διανέμονται στο πλαίσιο της επέκτασης της δράσης του Κέντρου διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων, τροφοδοτώντας κοινωνικές δομές.

“Σήμερα βρισκόμαστε εδώ, χωρίς κάμερες και τυμπανοκρουσίες, για μια σπουδαία υπόθεση – τον εθελοντισμό ως τρόπο ζωής”, είπε η Ρένα Δούρου.

“Γιατί ακριβώς σήμερα, σε καιρούς δύσκολους, που η τάση είναι ο ατομικισμός, ο καθένας μόνος του, εσείς έχετε επιλέξει να δώσετε ένα διαφορετικό παράδειγμα. Να εκπέμψετε ένα διαφορετικό μήνυμα: όλοι μαζί για να κάνουμε τη διαφορά. Να στηρίξουμε εκείνους που έχουν ανάγκη. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις μιας ζωής με αξιοπρέπεια.

“Για τον λόγο αυτό, βρισκόμαστε στο πλευρό σας, είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές σας και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τις πρωτοβουλίες σας. Σήμερα είμαστε εδώ με αφορμή τα αμαξίδια. Δεν σταματάμε όμως. Είμαστε κρίκοι μιας αλυσίδας αλληλεγγύης, όπου όλοι συμβάλλουν ο καθένας με τις δυνάμεις του. Συνεχίζουμε μέσα από συνέργειες και συνεργασίες για τον κοινό σκοπό: να κάνουμε την αλληλεγγύη, από σύνθημα, πράξη”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ! την περιφέρεια Αττικής και προσωπικά την περιφερειάρχη κα Ρ. Δούρου & τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Τομέα Χρ. Καπάταη για την στήριξη του εθελοντικού μας έργου και την αναγνώριση των πολύπλευρων εθελοντικών μας προσπαθειών για τον ΑΝΘΡΩΠΟ, το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, για την ΖΩΗ !!!.
Να θυμίσουμε πως ο Συλ Εθελ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ δεν είναι επιδοτούμενος ή επιχορηγούμενος, λειτουργεί πέραν κομματικών ιδεοληψιών και λοιπών μηχανισμών και βέβαια δεν έχει πλούσιους χορηγούς, φαίνεται όμως πως έχει πολλόύς φίλους …ανώνυμους & …επώνυμους, αυτοί τελικά είναι που μας δίνουν δύναμη να συνεχίΖουμε με ανιδιοτέλεια όπως πρέπει στον Συλ Εθελ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ & στους εθελοντές του
Σας Ευχαριστούμε …συνεχίζουμε ! gl

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.