Έρευνες στη Γλυφάδα για την άγρια δολοφονία του 57χρονου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Απίστευτο μένος που οδηγεί στο συμπέρασμα έντονων προσωπικών διαφορών άσκησε άγνωστος ή άγνωστοι δράστες σε βάρους του 57χρονου που βρέθηκε χθες το πρωί από περαστικό, άγρια δολοφονημένος σε αλσύλλιο στο ύψος του «Λεβέντη» στον Άγιο Κωνσταντίνο και σε χώρο προσωρινής στάθμευσης.

AdTech AdΗ σορός μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά και το πόρισμα είναι ανατριχιαστικό. Το θύμα έφερε 15 μαχαιριές με μεγάλο μαχαίρι σε όλη την κοιλιακή χώρα και την πλάτη, κυριολεκτικά καταστρέφοντας ζωτικά όργανα, ενώ έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, πιθανόν από ξυλοδαρμό και τραύματα συμπίεσης στο κρανίο και στον θώρακα, αφού στην συνέχεια τον πάτησαν και με αυτοκίνητο.

Πάνω του το θύμα δεν έφερε χρήματα ή προσωπικά έγγραφα παρά μόνο το κινητό του τηλέφωνο που βρέθηκε και μέσω αυτού ουσιαστικά ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του και ενδεχομένως μέσω αυτού μάθουν ό,τι μάθουν οι Αρχές.

Όπως προέκυψε, ο 57χρονος ήταν συνταξιούχος έμπορος και κάτοικος Γλυφάδας. Ζούσε μόνος αφού μία ενήλικη κόρη που είχε αποκτήσει εκτός γάμου και έχει αναγνωρίσει ζει στην Γαλλία και έτσι δεν τον αναζήτησε κανείς.

Το αυτοκίνητό του δεν εντοπίστηκε στην Γλυφάδα και έτσι εικάζεται ότι δράστης και θύμα έφυγαν από την Γλυφάδα με το αυτοκίνητο του θύματος ενώ υπάρχουν αναφορές για το αυτοκίνητο αυτό ότι το Σαββατόβραδο ήταν στον Άγιο Κωνσταντίνο, όπου το θύμα πήγε για φαγητό μαζί με έναν άντρα.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό αυτού του άντρα μήπως τυχόν έχει σχέση με όσα ακολούθησαν, καθώς ένα σενάριο που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι να κατέληξαν στο σημείο αυτό στο πάρκινγκ στο ύψος του «Λεβέντη» και εκεί ο δράστης να τον σκότωσε και να διέφυγε με το αυτοκίνητό του.

Το θύμα δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές ποτέ για κάτι στο παρελθόν και έτσι όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα δύσκολο παζλ το οποίο καλείται να λύσει η Ασφάλεια Λαμίας για το ποιος ή ποιοι είναι οι δράστες και ποια τα κίνητρά τους, που λόγω της αγριότητας που ασκήθηκε σε βάρος του θύματος δείχνουν τουλάχιστον προσωπικά…

ΠΗΓΗ: news247.gr

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.