Γλυφάδα: Εκατοντάδες μπαλόνια στην πρεμιέρα του summer camp (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Γέμισε με εκατοντάδες μπαλόνια, χθες το δημοτικό στάδιο Γλυφάδας “Ματθαίος Λιούγκας”, στην πρεμιέρα του summer camp που προσφέρει και φέτος ο Δήμος Γλυφάδας για τα παιδιά 6-14 ετών των μόνιμων κατοίκων της πόλης.

Στόχος είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά.

Η συνολική διάρκεια του summer camp θα είναι πέντε εβδομάδες (19 Ιουνίου-21 Ιουλίου), στη διάρκεια των οποίων το πρόγραμμα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 π.μ. ως τις 4:15 μ.μ.

Το κόστος της συμμετοχής στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης ανέρχεται στα 50 ευρώ ανά παιδί (το υπόλοιπο κόστος καλύπτεται από το Δήμο). Παρόντες στο ξεκίνημα του camp ήταν  ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Νατάσσα Αργυροπούλου και ο τομεάρχης αθλητισμού, Περικλής Δορκοφίκης

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε:

“Στόχος μας είναι τα παιδιά μας να περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι, με καινούργιες γνώσεις, εμπειρίες και νέες φιλίες, αλλά και οι γονείς φυσικά να μπορέσουν να κάνουν τον καλύτερο δυνατό οικογενειακό προγραμματισμό, να ξεκουραστούν και παράλληλα να νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά για την απασχόληση των παιδιών τους.
Όλοι μας, πάνω απ’ όλα με αγάπη για τα παιδιά μας, καταβάλλουμε τεράστια προσπάθεια ώστε και φέτος όλη η διαδικασία του summer camp να γίνει με την πλέον υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό.
Καλό καλοκαίρι σε όλες και σε όλους!”

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.