Οι “χρυσοί” αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας




Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Πάτρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για να απολαύσει τους αγώνες και οι αθλητές τους αντάμειψαν με σπουδαίες επιδόσεις.

Ο 19χρονος Θάνος Καλάκος κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα του να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του ανερχόμενου στους δρόμους μεσαίων αποστάσεων.

Ο ταλαντούχος αθλητής διένυσε την απόσταση σε 1.52.40, σε μια κούρσα, που έδειχνε να ελέγχει από την αρχή μέχρι το τέλος και στην οποία πρωτίστως τον ενδιέφερε η θέση και όχι η επίδοση.

Ο Ανδρέας Δημητράκης έμεινε πίσω και δεν μπόρεσε στην τελική ευθεία να καλύψει τη διαφορά κι έτσι ακολούθησε με 1.52.88. Τρίτος με 1.53.02 ήταν ο Χρήστος Κοτίτσας.

Θάνος Καλάκος (800 μ.): “Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα ο πρώτος έφηβος που νικά στα 800 μ. σε πρωτάθλημα Ανδρών. Ηταν μια κούρσα τακτικής, με στόχο τη νίκη. Είμαι χαρούμενος που πήγαν όλα καλά και πέτυχα το στόχο μου. Τώρα θα αγωνιστώ στη Λιλ κι έπειτα ίσως κάνω 1.500 μ. στο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Κατερίνη. Ο μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20”.

ΠΗΓΗ: thebest.gr

Η Ανθή Κυριακοπούλου του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας κατέλαβε την πρώτη θέση στα 1500μ με νέο ατομικό ρεκόρ 4′.19”.53 την πρώτη ημέρα στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών.

.

 

 

Η ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Γυμναστικό Σύλλογο Γλυφάδας.

Αγαπητές / οι φίλες και φίλοι

Για άλλη μια φορά ο Γ.Σ. Γλυφάδας έδειξε την ποιότητα δουλειάς που γίνεται από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.
Τα πέντε (5) μετάλλια (2 χρυσά, 2 αργυρά, 1 χάλκινο) και η 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2017, είναι τρανή απόδειξη και επιβράβευση των προσπαθειών σας.
Ως Πρόεδρος των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ εκφράζω τα πιο εγκάρδια συγχαρητήριά μου, πρώτα – πρώτα στους αθλητές σας, αλλά και τους προπονητές, τους γονείς και την άξια διοίκηση του συλλόγου σας και σας εύχομαι ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο ψηλά.
Είναι χρέος όλων μας και προπαντός Δημοτικής Αρχής και Πολιτείας να στηρίζουμε τη δουλειά που κάνετε. Είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσετε με το ίδιο πάθος που σας χαρακτηρίζει για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.