Ποιους ωφέλησε μέχρι τώρα η “επένδυση” του Αστέρα Βουλιαγμένης;




 

Σε συνέχεια του προβληματισμού για την κατ’ εξαίρεση άδεια εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών που έδωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στους νέους ιδιοκτήτες του Αστέρα, παρακάμπτοντας την απαγόρευση που ισχύει στη Βουλιαγμένη για τους θερινούς μήνες και απαντώντας σε σχόλια δημοτών, η Δημοτική Βούληση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο επικεφαλής της, Δημοσθένης Δόγκας, θέτουν επιπλέον ερωτήματα για την υπόθεση.

Ποια είναι μέχρι στιγμής τα οφέλη της επένδυσης για τη χώρα και την περιοχή μας;

  • Το τίμημα των 393,1 εκατ. ευρώ που έδωσαν οι επενδυτές για να αποκτήσουν το θρυλικό συγκρότημα στο πιο ακριβό σημείο του Λεκανοπεδίου, ήταν πολύ χαμηλότερο της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου.
  • Η κατασκευαστική εταιρεία που ανέλαβε τις εργασίες ανακαίνισης ξεκίνησε τα έργα αφήνοντας το προσωπικό επί 2 μήνες απλήρωτο, μέχρι που ξεκίνησε επίσχεση εργασίας.
  • Όλα δείχνουν ότι η μονάδα θα λειτουργεί με all inclusive πακέτα που σημαίνει ότι η τοπική οικονομία δεν θα επηρεαστεί καθόλου από τον τουρισμό του Αστέρα.
  • Η δημοτική αρχή δεν έχει λάβει ακόμα -και ενώ όλες οι συμφωνίες έχουν ολοκληρωθεί- κανένα αντισταθμιστικό όφελος για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τους κατοίκους του, όπως για παράδειγμα μια ρήτρα εντοπιότητας για το προσωπικό ή τους προμηθευτές του ξενοδοχείου.
  • Το υπάρχον προσωπικό του Αστέρα -όσοι εργαζόμενοι δεν έκαναν εθελούσια αποχώρηση- απολύεται σταδιακά, με στόχο να μη μείνει κανείς.

Ποιους ωφέλησε μέχρι τώρα η “επένδυση” του Αστέρα Βουλιαγμένης;

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.