«Ψέματα για τους συμβασιούχους λέει στους πολίτες ο κ. Κωνσταντάτος!»

Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email

(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ)

Όλοι οι δήμαρχοι της Νότιας Αθήνας με ανακοινώσεις τους καλούν τους πολίτες να μη βγάζουν σκουπίδια τις μέρες της απεργίας που αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους συμβασιούχους.

Κανένας δεν διανοήθηκε να επιρρίψει ευθύνες στη κυβέρνηση για την πορεία που πήρε το θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα, ούτε καν ο -πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ & ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας- δήμαρχος Γλυφάδας κ. Παπανικολάου.

Μάλιστα -για να αναφερθούμε μόνο στους γειτονικούς μας Δήμους- ο δήμαρχος Αλίμου κ. Κονδύλης ανέφερε την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ως αιτία της δυσχερούς θέσης που βρίσκονται οι συμβασιούχοι και αυτή είναι η αλήθεια.

Αντίθετα ο κ. Κωνσταντάτος εντελώς ψευδώς αναφέρει ότι οι κινητοποιήσεις γίνονται «ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να απολυθούν οι συμβασιούχοι στον τομέα της καθαριότητας».

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να κρατήσει τους συμβασιούχους και αυτή η απόφασή της ακυρώθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Παρ’ όλα αυτά η κυβέρνηση έδωσε παράταση στις συμβάσεις μέχρι 31 Δεκεμβρίου προκειμένου να διευθετήσει το θέμα.

Θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Κωνσταντάτος ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν κάνει απολύσεις. Αντίθετα έχει προσλάβει τους δημοτικούς αστυνόμους, σχολικούς φύλακες κλπ που είχε απολύσει ο δικός του φίλος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ασκούσε εξουσία ως υπουργός του Αντώνη Σαμαρά.

Ελληνικό 20.06.2017

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X