Τέταρτο Δημοτικό Αλίμου: Αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά με μια υπέροχη γιορτή (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μια υπέροχη γιορτή, αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς του τέταρτου δημοτικού σχολείου Αλίμου. Η διευθύντρια, Κατερίνα Αθανασοπούλου, ενθουσιασμένη από τη διοργάνωση, ευχαρίστησε τους  δασκάλους και τα μέλη του συλλόγου γονέων, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης γιορτής.

Η βραδιά έκλεισε με το μουσικό σχήμα Τεχν-άσματα. Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, ο πρόεδρος της δηµοτικής επιτροπής παιδείας, Γιάννης Μαριόλης και ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Ξένος (ο εγγονός του είναι μαθητής του σχολείου).

Οι γονείς ξεναγήθηκαν στην έκθεση με τα έργα τέχνης των παιδιών τους, που πραγματοποιήθηκε  την καθοδήγηση της Νάνσυς Μπαλούτογλου, εκπ/κού εικαστικών.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της.!

Χτες πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της χρονιάς του σχολείου και πραγματικά ήταν όλοι υπέροχοι!!

Το σχολείο για λίγους μήνες θα μείνει βουβό, οι φωνούλες των παιδιών μας θα σταματήσουν…
Αποχαιρετούμε μια χρονιά γεμάτη από χαρές, χαμόγελα και συγκίνηση των μικρών θαυμάτων της ζωής μας, μία μικρή όαση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε….
Ως σύλλογος, με κύριο γνώμονα την καλή διάθεση και την εθελοντική προσφορά του κάθε μέλους, προσπαθήσαμε να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη λειτουργία του σχολείου μας και έτσι ακριβώς σκοπεύουμε να συνεχίσουμε…

Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη δική σας συμμετοχή και για αυτό σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Ευχόμαστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια για ένα σχολείο καλύτερο για τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συνεργάστηκαν μαζί μας για την υλοποίηση δράσεων για γονείς και παιδιά, κάνοντας μια όμορφη αρχή για όσα όμορφα ακόμα πρόκειται να ακολουθήσουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, τη Διευθύντρια κα Αθανασοπούλου και τον Υποδιευθυντή κο Δράκο, που ήταν δίπλα μας σε κάθε μας βήμα, μας πίστεψαν και μας στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο.

Τέλος, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας, που προσπάθησαν και κατάφεραν να ολοκληρώσουν αυτό το “ταξίδι” στη μάθηση και είναι έτοιμα για το επόμενο που έρχεται…..

Σας ευχόμαστε ολόψυχα ένα καλό, όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Ραντεβού το Σεπτέμβρη!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.