Τι σκαρώνει ο Λύκος στο Cine Άλιμος;




Αυτό το καλοκαίρι παίζουμε, μαθαίνουμε και διασκεδάζουμε, μέσα στο χώρο του Cine Άλιμος.

Συναντάμε αγαπημένους συγγραφείς, απολαμβάνουμε διαδραστικές αφηγήσεις, παίζουμε θεατρικό παιχνίδι, φτιάχνουμε όμορφες κατασκευές και δημιουργούμε το δικό μας παραμύθι!!!

Παρασκευή 9 Ιουνίου: H ζωή ενός ήσυχου χωριού αναστατώνεται με την άφιξη ενός νέου κατοίκου, του Λύκου. Η φήμη που τον συνοδεύει προκαλεί φόβο και ανασφάλεια σε όλους τους κατοίκους. Η εμφάνισή του και μόνο προκαλεί τρόμο. Κάθε του βλέμμα είναι απειλή. Κάθε του κίνηση είναι ύποπτη. Όλοι αναρωτιούνται «Τι σκαρώνει ο Λύκος;». Η συγγραφέας Τζένη Κουτσοδημητροπούλου θα μας πει μια τρυφερή ιστορία κατά των στερεότυπων και των βιαστικών συμπερασμάτων, κατά της ξενοφοβίας και των προκαταλήψεων.

Σάββατο  10 Ιουνίου: Η συγγραφέας του βιβλίου «Τροφούπολη» Σοφία Κύργιου και η ομάδα της θα μας ταξιδέψουν στην πιο γευστική πόλη του κόσμου! Την πανέμορφη, μυρωδάτη και πολύχρωμη πόλη που κατοικούν οι Τροφούληδες και οι Διατροφούληδες. Με την ομώνυμη θεατρική παράσταση θα μάθουμε μια συναρπαστική ιστορία με θέμα τη διατροφική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την αξία της φιλίας και της ομαδικότητας.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.