Άγιος Δημήτριος: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των Παιχνιδοδιακοπών (VIDEO)




Με μια όμορφη γιορτή λήξης με τίτλο “Πιάνοντας τα αστέρια”, που έγινε την Παρασκευή 28-7-2017 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, ολοκληρώθηκε το φετινό πρόγραμμα των Παιχνιδοδιακοπών, που διοργανώνει ο Δήμος Αγ. Δημητρίου για τα παιδιά της πόλης 5-12 ετών, τα τελευταία 6 χρόνια.

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης «Παιχνιδοδιακοπές», που υλοποιείται από τον Οργανισμό Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις τριών Δημοτικών Σχολείων της πόλης, στο 3ο, 17ο και 20ο και το πλούσιο παιδαγωγικό πρόγραμμα περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, πολύ παιχνίδι, θεατρική αγωγή, εικαστικά, αλλά και εκδρομές πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Τη γιορτή των παιδιών, εκτός από τους γονείς τους, παρακολούθησαν η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, η Πρόεδρος του ΟΠΚΑΠ Βασιλεία Αλεξιου, ο Αντιπρόεδρος του οργανισμού Πάνος Μπαντούνας και οι Δημοτικοί/-ές Σύμβουλοι Αικατερίνη Ασημακοπούλου, Μαρία Θάνου και Γιώργος Κοκοτσάκης.

Η Δήμαρχος, στο σύντομο χαιρετισμό της, εξέφρασε για άλλη μια φορά τη βούλησή της, “ο Δήμος Αγ. Δημητρίου να συνεχίσει να αναπτύσσει και να υλοποιεί τέτοια προγράμματα, συνεπής στις αρχές και τη στρατηγική του για την αμέριστη υποστήριξη και διευκόλυνση των γονέων, και τους καλοκαιρινούς μήνες, με στόχο την ισορροπία μεταξύ εργασιακής και οικογενειακής ζωής”.

https://www.youtube.com/watch?v=jQA1egBXDDo

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.