Άγιος Δημήτριος: Το σήκωσε η Εύα! (VIDEO)




 

Ένα όμορφο ταξίδι, σχεδόν τριών μηνών, ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ με τον τελικό του So you think you can dance. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Εύα Σωμαρακάκη, πρώην εθελόντρια στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Αγίου Δημητρίου που κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και ένα αυτοκίνητο SPACE STAR της Mitsubishi.

 

Η Εύα που είναι κόρη του πρώην διαιτητή Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό. Είναι δασκάλα λάτιν και hip hop αλλά της αρέσουν όλα τα είδη χορού.

Σε ηλικία έξι ετών ξεκίνησε το μπαλέτο, φοίτησε με επιτυχία και έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού για να γίνει δασκάλα σύγχρονου και τζαζ χορού, ενώ παράλληλα διδάσκει και μαθήματα latin και hip hop.

Η ζωή για αυτήν είναι ένας αγώνας, αυτό της έχουν διδάξει οι δικοί της, γι’ αυτό θέλει να έχει όσα περισσότερα εφόδια μπορεί. Ακόμη και στον χορό συνεχίζει τις σπουδές της και βρίσκεται στο πρώτο έτος της Επαγγελματικής Σχολής Ραλλούς Μάνου, με άλλα λόγια της αρέσει συνεχώς να εξελίσσεται.

Παρότι είναι γεννημένη χορεύτρια και λατρεύει τον χορό, η Εύα δεν ασχολείται μόνο μ’ αυτόν, καθώς πέρσι τελείωσε το Χημικό Αθηνών και τώρα κάνει μεταπτυχιακό στη Διδακτική της Βιολογίας.

Οι τέσσερις χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή του show. Χόρεψαν solo, σε ζευγάρια και πραγματικά ήταν εκπληκτικοί.

Η Δέσποινα Λαγουδάκη και ο Παρασκευάς Θεοδοσίου πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους και κατέκτησαν την τέταρτη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ: ZAPPIT.GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.