Γέμισε παιδικά χαμόγελα η Βάρκιζα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




To 4o παιδικό φεστιβάλ Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου στις 17 και 24 Ιουνίου, στην παραλία της Βάρκιζας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (ΟΑΠΠΑ) διοργάνωσε και φέτος το φεστιβάλ με τίτλο «Μύθι Μύθοι Παραμύθι» με παραμύθια, ηθοποιούς, βιβλιοπαρουσιάσεις από γνωστούς συγγραφείς, εργαστήρια κατασκευών, διαδραστικά παιχνίδια, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και πολλές εκπλήξεις.
Στόχος του Φεστιβάλ, η εξοικείωση των παιδιών με τον πολιτισμό, η περιβαλλοντική τους ευαισθητοποίηση και η δημιουργική τους απασχόληση δίπλα στη θάλασσα.
Η Βάρκιζα γέμισε χαρούμενα πρόσωπα και χαμόγελα παιδιών που έκαναν κατασκευές με θαλασσινά θέματα, πήραν μέρος σε μουσικοκινητικά παιχνίδια και παιχνίδια δράσης, έζησαν τις περιπέτειες δύο αγαπημένων βιβλίων. Η «Φαρφανέλα» των Ελένη Βλάχου και Κωνσταντίνου Δαλαμάγκα παρουσιάστηκε διαδραστικά στα παιδιά από τους ίδιους τους συγγραφείς, ενώ «Ο Ευγένιος και ο ιερός πάπυρος», της Αργυρώς Πιπίνη ζωντάνεψε από ηθοποιούς. Τα παιδιά που συμμετείχαν στα εργαστήρια κέρδισαν βιβλία. Στις 9 κάθε βράδυ οι μικροί μας φίλοι απολάμβαναν ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, την παράσταση «Ο τρομερός εχθρός και ο αλυσοδεμένος ελέφαντας» του Χ. Μπουκάι από την Ομάδα Τόπι και την παράσταση «Γύρω γύρω μήνες», από την ομάδα «O Μικρός Νότος».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.