Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: “Δεν θα εμπλακώ με την κεντρική πολιτική σκηνή”




Με την κατηγορηματική φράση «δεν οδεύω προς την κεντρική πολιτική σκηνή» ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έκλεισε τη σχετική συζήτηση, προεξοφλώντας προφανώς ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο δήμαρχος των 3Β φιλοξενήθηκε την Κυριακή στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1 και στην εκπομπή του Βασίλη Αδαμόπουλου σε μια διαφημιστικού χαρακτήρα ώρα παρουσίασης του δημοτικού έργου, με αφορμή την έκδοση του τελευταίου του φυλλαδίου.

Η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε είναι αν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, για να απαντήσει ότι “η δική μου διάθεση δεν είναι να εμπλακώ με την κεντρική πολιτική σκηνή”, συμπληρώνοντας ότι «αν ήθελα να το κάνω, είχα πολλές προτάσεις».

Ο Δήμαρχος δέχτηκε ερώτηση και για τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της χορηγίας που αχρηστεύεται, ένα ρεπορτάζ που ανέδειξε το 3vita.gr, το οποίο ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος χαρακτήρισε κακόπιστη κριτική, υπερασπιζόμενος την απόφαση της δημοτικής διοίκησης να δαπανήσει ποσό άνω των 100.000 ευρώ για αγορά νέου στολισμού.

Φαίνεται ότι ο Δήμος των 3Β εισήλθε πολύ νωρίς σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, δύο χρόνια πριν τις κάλπες…

ΠΗΓΗ: 3vita.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.