Η βραδινή έξοδος του Γιάννη Πρετεντέρη στα νότια προάστια




Σάββατο βράδυ, καλοκαίρι, καύσωνας… όλα συνηγορούσαν για έξοδο με κατεύθυνση την παραλία. Αυτό τουλάχιστον έκανε ο μισός πληθυσμός της πρωτεύουσας το περασμένο Σάββατο και εξαίρεση δεν μπορούσε να αποτελεί ο Γιάννης Πρετεντέρης!
Ακολούθησε λοιπόν όλες τις φυλές πόλης στα νότια προάστια, αναζητώντας κι αυτός μια δροσερή και φινετσάτη γωνιά για να περάσει η πρώτη καυτή νύχτα του Ιουλίου!
Τελικά τη βρήκε σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής και συγκεκριμένα το φημισμένο «Rafale», δίπλα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.
Το εστιατόριο που φημίζεται για τα θαλασσινά του ήταν γεμάτο κόσμο… Ο γνωστός δημοσιογράφος συνοδευόταν από τη σύζυγό του και ένα ζευγάρι.
Αυτό όμως που έκανε περισσότερο εντύπωση στους μαρτυριάρηδες καλοφαγάδες του εστιατορίου όταν διαπίστωσαν την παρουσία του, δεν ήταν τόσο η διάρκεια της παραμονής του… προφανώς ο άνθρωπος είχε καλή παρέα, έκανε ζέστη, εξαιρετικό φαγητό και θέα, περνούσε όμορφα και το ξενύχτησε… Αυτό λοιπόν που εντυπωσίασε ήταν το μαύρισμά του!
Έτσι οι μαρτυριάρηδες καλοφαγάδες άρχισαν να υπολογίζουν πόσα μπάνια μπορεί να έχει κάνει για να αποκτήσει τόσο σύντομα τέτοιο μπρονζέ χρώμα! Το μυστήριο όμως λύθηκε, όταν θυμήθηκαν ότι οι υποχρεώσεις του δημοσιογράφου δεν είναι πλέον αυτές που ήταν στο παρελθόν… Κατέληξαν λοιπόν ότι αν δεν αρπάζει αμέσως στον ήλιο, σίγουρα θα έχει ξεκινήσει τα μπάνια από το Πάσχα!
Και κάπου εκεί χάθηκε το μέτρο, αφού οι μαρτυριάρηδες καλοφαγάδες δεν αρκέστηκαν στη λύση του μυστηρίου… άρχισαν στη συνέχεια να αναρωτιούνται αν προτιμά τον Αστέρα, την πισίνα του Χίλτον ή τις θάλασσες του Πειραιά λόγω του νέου ιδιοκτήτη του ΔΟΛ!

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.