Εισβολή στο Δήμο Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης μια ομάδα συνδικαλιστών του δήμου εισέβαλε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Εκτελεστική Επιτροπή και προκάλεσαν καταστροφές. Δείτε την ανάρτηση:

ΕΙΣΒΟΛΗ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ" ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΙΜΟΥΑυτή είναι η εικόνα που άφησε σήμερα, στο Δημαρχείο του Αλίμου, μια ομάδα …

Опубліковано Andreas Kondylis 12 липня 2017 р.

Αυτή είναι η εικόνα που άφησε σήμερα, στο Δημαρχείο του Αλίμου, μια ομάδα “συνδικαλιστών” που εισέβαλε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αλίμου.

Η Επιτροπή (Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι) συνεδριάζαμε για να επιβάλλουμε πειθαρχική ποινή σε δημοτική υπάλληλο που έχει τελέσει πολύ σοβαρά πειθαρχικά αδικήματα.

Οι “συνδικαλιστές”, που δυστυχώς συνοδεύονταν και από ορισμένους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης, απαιτούσαν να διακοπεί η συνεδρίαση και να μην τιμωρηθεί η υπάλληλος.

Φώναζαν συνθήματα, μας καθύβριζαν ασταμάτητα με αγοραίες εκφράσεις, αλάλαζαν όλοι μαζί, δίνοντας εικόνα “όχλου” που επιτίθεται να λιντσάρει. Μας έσπρωχναν, τράβαγαν τα χαρτιά από τα χέρια μας, τα έσκιζαν και τα πέταγαν στον αέρα.

Ένας εξ αυτών, ασκώντας σωματική βία στην γραμματέα της Επιτροπής, της τράβηξε το μαγνητόφωνο με τα πρακτικά από τα χέρια, το πήγε στο μπάνιο, το πέταξε στη λεκάνη και τράβηξε το καζανάκι. Επίσης, πάλι δια της βίας, της πήρε το Βιβλίο Πρακτικών και το κατέστρεψε.

Παρόλα αυτά, η Επιτροπή κατάφερε να συνεδριάσει και να λάβει απόφαση, όπως όφειλε.

Αυτές τις εκφυλισμένες μορφές “αγώνα”, με τραμπουκισμούς, βία, καταστροφές, τις έχει εκθρέψει δυστυχώς ο λαϊκισμός στον τόπο μας και τις συντηρεί η έλλειψη παιδείας.

Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν οι συγκεκριμένοι “συνδικαλιστές” ότι όλα αυτά είναι εντελώς αναποτελεσματικά, ξεπερασμένα, από γραφικά έως και επικίνδυνα, και μόνο κακό κάνουν στον κλάδο τους.

Η ατιμωρησία και η ασυδοσία δεν μπορεί να είναι συνδικαλιστικό αίτημα, ούτε το “λιντσάρισμα” μπορεί να είναι συνδικαλιστική πρακτική.

Ελπίζω, επίσης, να καταλάβουν το λάθος τους και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλίμου που συνόδευαν τους “συνδικαλιστές” και συμμετείχαν σε όλο αυτό. Το να εξαθλιώνεις την πολιτική ζωή για να κάνεις “αντιπολίτευση” είναι ολέθριο…

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Εισβολή στο Δήμο Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 13/07/2017 at 9:39 πμ
    Permalink

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΒΙΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ ,Ἠ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.