Koινωνικό Φροντιστήριο Αλίμου: Ζητούνται εθελοντές / εθελόντριες




Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου προσκαλεί εθελοντές καθηγητές για την ενίσχυση της λειτουργίας του. Καλούνται Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί και Βιολόγοι, για τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς επίσης και εκπαιδευτικοί με ειδικότητα στο μάθημα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) και Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ), ώστε το Κοινωνικό Φροντιστήριο να στελεχωθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι να στηρίξει τις δοκιμαζόμενες από την οικονομική κρίση οικογένειες και να παράσχει πρόσθετη διδακτική βοήθεια σε μαθητές απόρων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών που κατοικούν στον Δήμο Αλίμου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα στεγάζεται κι εφέτος σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου, Καλαμάκι) και σε σχολικές αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Αλίμου (Κουμουνδούρου 19, Άνω Καλαμάκι). Δεδομένου ότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, η ιδανική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, προκειμένου να διαμορφωθεί το πρόγραμμα λειτουργίας του για το σχολικό έτος 2017-2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί μπορούν να καλούν στο 213 2008043 ή να επικοινωνήσουν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: [email protected].  Υπεύθυνη: κα. Δήμητρα Αιγινίτη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.