Μάριος Κασσέρης: “Να με κρίνουν οι δημότες της Γλυφάδας”




Ο πρώην αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Μάριος Κασσέρης με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook παραθέτει μια σειρά από έργα που έκανε τα τρία χρόνια της θητείας του και ζητά από τους δημότες να τον κρίνουν.

Να σημειώσουμε ότι o πρώην αντιδήμαρχος, μετά την παύση από τα καθήκοντά του, ξεκίνησε δυναμικά τις αναρτήσεις στα social media.

Αγαπητοί φίλοι!Από σήμερα, τις αρμοδιότητες που είχα ως αντιδήμαρχος, τις μοιράζονται οι συνάδελφοι κ. Αγγελάτος Δημήτρ…

Опубліковано Marios Kasseris 5 липня 2017 р.

Αγαπητοί φίλοι!
Από σήμερα, τις αρμοδιότητες που είχα ως αντιδήμαρχος, τις μοιράζονται οι συνάδελφοι κ. Αγγελάτος Δημήτριος και Βουγιουκλάκης Αιμίλιος, τους οποίους έχω ενημερώσει ενδελεχώς και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες για την στήριξή και την αμέριστη συμπαράστασή τους στις προσπάθειές μου, τους εργαζόμενους με τους οποίους συνεργάστηκα στην Καθαριότητα, στις Τεχνικές και Διοικητικές Υπηρεσίες, καθώς επίσης και τον Δήμαρχο κ. Παπανικολάου Γιώργο για την επιλογή στο πρόσωπό μου.
Αισθάνομαι την ανάγκη να αναφερθώ επιγραμματικά στα αποτελέσματα της τριετούς δουλειάς μου, θέλοντας να πιστεύω ότι με αυτά, τίμησα την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, των εργαζομένων, των συνεργατών, των φίλων μου και του Δημάρχου.
Επιγραμματικά κατά τη διάρκεια της θητείας μου έγιναν: Επισκευή και συντήρηση όλων των οχημάτων καθαριότητας, αγορά νέων σύγχρονων οχημάτων ιδανικών για πόλεις, ανακατασκευή παιδικών χαρών, δημιουργία δύο νέων σύγχρονων παιδικών σταθμών, ασφαλτοστρώσεις δρόμων, τοποθέτηση εμποδίων για αποφυγή παράνομων σταθμεύσεων, τοποθέτηση παγκακίων σε διάφορα σημεία της πόλης, διαγραμμίσεις για πεζούς σε σχολεία, τοποθέτηση νέων πινακίδων οδοσήμανσης (με αριθμούς ανά οικοδομικό τετράγωνο), κατασκευή νέου κοιμητηρίου, ίδρυση Δημοτικής συγκοινωνίας, επισκευές πεζοδρομίων, πεζόδρομος περιμετρικά του γκολφ, αναβάθμιση της ψαραγοράς, ανανέωση φωτιστικών λαμπτήρων, δενδροφυτεύσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, αναβάθμιση των παραλιών, άμεσες επεμβάσεις σε συντηρήσεις Δημοτικών Σχολείων και Βρεφονηπιακών Σταθμών, ραντισμός όλων των πεύκων της πόλης για την αποφυγή των αλλεργιών καθώς και στη επίλυση πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας.
Αφήνω στην κρίση σας, αν ο χρόνος που δόθηκε αξιοποιήθηκε από μέρους μου με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.