Μαθητές από την Αμερική στη Νέα Σμύρνη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μεγάλη χαρά ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης Κος Παπαδάτος και Μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν & ξενάγησαν στο Μέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ αντιπροσωπία των Διεθνών Σχολείων SABIS, από τις Ηνωμένες Πολιτείες (σε αυτά φοιτούν κυρίως παιδιά διπλωματών – ανώτερου προσωπικού Πρεσβειών – και «μεγάλων» οικογενειών του διεθνούς επιχειρηματικού κόσμου.

Οι μαθητές των σχολείων έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα για περίπου 15 ημέρες, με σκοπό να γνωρίσουν την χώρα της Δημοκρατίας, της Φιλοσοφίας και των Επιστημών.
Οι αριστούχοι μαθητές από την Αμερική ξεναγήθηκαν στα Μουσεία και ενημερώθηκαν για την ιστορία της ΕΣΤΙΑΣ αλλά και της πόλης της Νέας Σμύρνης.

Στο πλαίσιο τους προγράμματος σπουδών τους εντάσσεται η προσφορά κοινωνικής υπηρεσίας σε ευαίσθητες ομάδες, οι μαθητές επισκέφθηκαν και την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της ΕΣΤΙΑΣ, τον «Οίκο Γαλήνης» όπου συνομίλησαν για περίπου 3 ώρες με τους ηλικιωμένους, τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί τους.

Κατά γενική ομολογία, το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό και εξαιρετικά επιτυχημένο καθώς ΟΛΟΙ πέρασαν υπέροχα μετατρέποντας την καθημερινότητα των ηλικιωμένων σε μια όμορφη ατμόσφαιρα γιορτής!

Ευχαριστούμε πολύ την αντιπροσωπεία των Διεθνών Σχολείων SABIS που επέλεξαν να εντάξουν την ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης στο πρόγραμμα των επισκέψεών τους.

Τους ευχόμαστε από καρδιάς

«Καλή Σταδιοδρομία»!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.