Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος παρουσίασε την “Πύλη Υγείας” Patient Link




Τη δράση “Πύλη Υγείας” που έχει εφαρμόσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρουσίασε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο 13ο Συνέδριο του Εθνικoύ Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας.

Η καινοτόμα δράση του Δήμου στο πεδίο e-health και αφορά  την ανάπτυξη ενός ισχυρού τοπικού δικτύου επαγγελματιών Υγείας για την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών πρόληψης & φροντίδας στον πολίτη, στο πλαίσιο του οράματος για την δημιουργία μιας ευφυούς και υγιούς πόλης.

Η καινοτόμα αυτή δράση έχει ως στόχο την οργάνωση του τοπικού δικτύου επαγγελματιών Υγείας του Δήμου, την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών μεταξύ των επαγγελματιών Υγείας και των κατοίκων της πόλης, και την παροχή δυνατότητας σε όλους τους δημότες να αποκτήσουν ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο (ΗΙΦ).

Ο Δήμαρχος παρουσίασε στο συνέδριο τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής τόσο για του επαγγελματίες υγείας όσο και για τους δημότες ενώ ανέφερε ότι καταγράφονται ήδη πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα στο δίκτυο παρά το γεγονός ότι είναι σε λειτουργία μόλις λίγες ημέρες.

Όσοι θέλουν να ενημερωθούν για τη λειτουργία του δικτύου και να αποκτήσουν ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο μπορούν να το κάνουν στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.patientlink.eu/p00_95_00_00_eddyppy.php?partner=662

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.