Ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης έρχεται στο Cine Άλιμος




Ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης έρχεται απόψε στο CINE Άλιμος και συζητά με το κοινό, για την ταινία του «J.A.C.E.». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, χωρίς εισιτήριο.

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Μενέλαος Καραμαγγιώλης με τους: Αλμπάν Ουκάι, Στεφανία Γουλιώτη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Αργύρης Ξάφης, Κόρα Καρβούνη
Ένας επτάχρονος Αλβανός, ο οποίος βλέπει να σκοτώνουν τη θετή οικογένειά του μπροστά στα μάτια του, πέφτει στα χέρια της μαφίας και καταλήγει στην Αθήνα. Έχοντας πάρει όρκο σιωπής, προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν κόσμο βίας και διαφθοράς.

Συνοπτική κριτική από το athinorama.gr
Μεγαλομανές, σεναριακά και σκηνοθετικά ανεξέλεγκτο κοινωνικό δράμα οπερατικών διαθέσεων από τον σκηνοθέτη του «Black Out». Υπάρχουν χορογραφημένες σεκάνς που εντυπωσιάζουν με τη δεξιοτεχνία και το δυναμισμό τους, αλλά όλη η ταινία είναι «χτισμένη» πάνω σε μια ισχνή -αν την απογυμνώσεις- δραματουργία, η οποία επιβαρύνεται με συμβολισμούς, αισθητικούς πειραματισμούς, μια αδιέξοδα δαιδαλώδη πλοκή κι ένα σωρό (οι μισοί εκ των οποίων εντελώς περιττοί) γραφικούς χαρακτήρες. Έξι βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.