11 νέοι κόκκινοι κάδοι στην Ηλιούπολη




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Σε ενίσχυση της ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων προχώρησε ο Δήμος Ηλιούπολης μετά την πρωτοποριακή και επιτυχημένη συνεργασία που έχει με την εταιρεία RECYCOM.

Μετά από διαλογή, τα καλύτερα ρούχα προσφέρονται δωρεάν σε άπορα άτομα, τα κοινωνικά παντοπωλεία ή άλλους οργανισμούς. Παράλληλα , η RECYCOM προσφέρει δωρεάν τρόφιμα και είδη υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για τους συνανθρώπους μας.

Στην Ηλιούπολη η ανακύκλωση ενδυμάτων προσέφερε 150€ το μήνα σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, και με τα νέα σημεία που εγκαταστάθηκαν οι κάδοι η προσφορά αυξάνεται στα 200€ το μήνα.

Έτσι, στα 25 ήδη υπάρχοντα σημεία των κόκκινων κάδων που λειτούργησαν με επιτυχία το 2016, ο Δήμος προσθέτει ακόμη 11 νέα σημεία που είναι τα εξής:

– Δαμασκηνού & Έβερτ
– Νικηφόρου Μανδηλαρά 33
– Μακεδονίας 16 (Πλησίον παιδικής χαράς)
– Πλατεία Σικελιανού
– Πλατεία Βεάκη
– Πλατεία Αναγνωσταρά
– Ηρώς Κωνσταντοπούλου και Χ. Τρικούπη
– Ηρακλέους 28 (7ο Νηπιαγωγείο)
– Πάρκο Ναυαρίνου (πλησίον Παιδότοπου)
– Ανδρέα Παπανδρέου (πλησίον ΑΒ Βασιλόπουλου)
– Μαρίνου Αντύπα 129 (όταν ολοκληρωθούν τα έργα)

Σε μία σύγχρονη κοινωνία, πρέπει να διαμορφωθεί η συνείδηση των ανθρώπων, με προτεραιότητα στην βιώσιμη διαχείριση όλων των πρώτων και επεξεργασμένων βιομηχανικά υλών.

Ο Δήμος Ηλιούπολης εντείνει συνεχώς τις προσπάθειες για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της φροντίδας προς τον άνθρωπο, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφορίας.

 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Μαρίνος Μπασούρης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.