Άλιμος: Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Πέτρο Αλατζά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, οδηγήθηκε ο ηθοποιός, Πέτρος Αλατζάς.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Άλιμο.

Ο 50χρονος Πέτρος Αλατζάς, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή έπειτα από έμφραγμα, ήταν μαθητής στο Θουκυδίδειο Λύκειο Αλίμου.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον Νίκο Ορφανό, με τον οποίο είχαν παίξει μαζί στη σειρά «Το Νησί», στο Facebook. «Υπέροχο παιδί, συνάδελφος αγαπητός, καλός άνθρωπος, εξαιρετικός ηθοποιός με ήθος και γνώση, αχ βρε Πέτρο…καλό σου ταξίδι φίλε μου αγαπητέ…» έγραψε αποχαιρετώντας τον Πέτρο Αλατζά.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: news.gr

Ο ηθοποιός Πέτρος Αλατζάς, είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega το «Νησί», όπου υποδύθηκε τον δημοσιογράφο Σταύρο Σολομονίδη, τον εκδότη της τοπικής εφημερίδας. Ο ηθοποιός είχε ερμηνεύσει, επίσης, πολλούς ρόλους στο θέατρο, ενώ είχε διακριθεί και στη φωτογραφία, καθώς είχε φωτογραφήσει πολλές παραστάσεις xορού και θεάτρου. Φωτογραφίες του, επίσης, έχουν συνοδεύσει ποιητικές συλλογές.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεατρικού Οργανισμού «Μορφές» (Θέατρο «ΕΜΠΡΟΣ» 1992-1996) και από το Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο θέατρο είχε παίξει σε πολλές παραστάσεις για ενηλίκους και παιδιά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.