Ο δήμαρχος Γλυφάδας σημαιοφόρος




Δείτε τι γράφει στη σελίδα του στο facebook ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, για το νέο Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, σύμφωνα με το οποίο, σημαιοφόροι και παραστάτες στην ΣΤ’ Δημοτικού, δεν θα ορίζονται οι μαθητές με την υψηλότερη βαθμολογία, αλλά όσοι στέκονται τυχεροί, μετά από κλήρωση.

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου ήταν όταν κράτησα ψηλά την ελληνική σημαία στη μαθητική μας παρέλαση, ως…

Publié par Giorgos Papanikolaou sur mercredi 2 août 2017

 

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου ήταν όταν κράτησα ψηλά την ελληνική σημαία στη μαθητική μας παρέλαση, ως σημαιοφόρος του 3ου Λυκείου Γλυφάδας. Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τη χαρά και τη συγκίνηση που ένιωσα τότε, αλλά και την υπερηφάνεια του πατέρα μου όταν με πήγαινε στη δοξολογία πριν την παρέλαση.
Αυτή τη μεγάλη τιμή για κάθε μαθητή την εξαφανίζουν, την ευτελίζουν στο επίπεδο της κλήρωσης. Στερούν από τα παιδιά τη χαρά και την αναγνώριση της προσπάθειάς τους. Υποβαθμίζουν την αριστεία, σχεδόν σα να είναι ντροπή να αριστεύεις στο σχολείο. Θλίψη και οργή μόνο προκαλούν οι αποφάσεις αυτές.
Θλίψη και οργή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.