Άλιμος: Έρχονται καταδυτικά συνεργεία για τον καθαρισμό του βυθού (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Καταδυτικά συνεργεία για τον καθαρισμό του βυθού αναμένονται τις επόμενες ημέρες στις παραλίες του Αλίμου.

Παρά τους δυνατούς ανέμους που θα συνεχιστούν και αύριο, τα πλωτά φράγματα άντεξαν!

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός επιθεώρησε για μια ακόμη φορά τις εργασίες απορρύπανσης, σε όλες τις παραλίες της πόλης. Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης του ζήτησε να μην σταματήσουν ούτε μια μέρα οι εργασίες, μέχρι να αποδοθούν καθαρές οι ακτές στους πολίτες.

Δείτε τι αναφέρει στην καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της επιχείρησης απορρύπανσης, η αντιδήμαρχος Μαίρη Ανανιάδου:

Καθημερινή είναι η εποπτεία και η επιθεώρηση των εργασιών για την εξέλιξη της απορρύπανσης των παραλιών μας. Σήμερα μαζί μας ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος κ. Σταμάτης Ράπτης, ο αντιναύαρχος κ. Σταμάτης Καλογείτων, ο Λιμενάρχης Σαρωνικού κ. Ευάγγελος Σκιαδάς για την εκτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί μετά από τις εργασίες των προηγούμενων ημερών και την αλλαγή του καιρού. Γοργός ρυθμός, ένταση εργασιών για καθαρές ακτές πολύ σύντομα.
Ο Δήμαρχος μας ζήτησε ξανά να ενταθούν οι εργασίες στις ακτές μας, ώστε το ταχύτερο να αποδοθούν ασφαλείς στους πολίτες.


Σε όλο το μήκος των ακτών μας υπάρχουν φράγματα, ξεκίνησε το πλύσιμο των βράχων και συνεχίζεται ο καθαρισμός από ανθρώπινο δυναμικό σε ό,τι έχει ξεβραστεί στην ξηρά. Σύντομα θα έχουμε και καταδυτικά συνεργεία για τον καθαρισμό του βυθού.

Η αλλαγή του καιρού και τα κύματα δεν έφεραν στις ακτές άλλο ρυπασμένο νερό, βγήκαν όμως φύκια με πετρέλαιο που μαζεύονται. Η φύση καθαρίζει την φύση.

 

 

 

ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΕΡΑ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΕΞΑΝ

https://www.youtube.com/watch?v=6ADCIyKKfAE

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.