Aνακοίνωση του ΑΝΟ Αργυρούπολης για τον τραυματισμό του Ανδρόγεως Σαμψάκη-Μπακόπουλου




Σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη υπέστη ο νεαρός πρωταθλητής των καταδύσεων, Ανδρόγεως Σαμψάκης-Μπακόπουλος, κατά τη διάρκεια προπόνησής του στο ΟΑΚΑ.

Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, το οποίο συνέβη στο γυμναστήριο και όχι στο καταδυτήριο, δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ υπάρχει ασάφεια για το κατά πόσον υπήρχε προπονητής που να επιβλέπει τις ασκήσεις του νεαρού.

Ο Σαμψάκης-Μπακόπουλος, που είναι μέλος της εθνικής ομάδας, με συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα νέων, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέβαση για αποσυμπίεση του νωτιαίου μυελού και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Σύλλογος του Α.Ν.Ο.Α. και το Δ.Σ. μετά τον τραυματισμό του αθλητή τους, βρίσκονται κοντά στον αθλητή και την οικογένεια του και εύχονται καλή και σύντομη αποκατάσταση στον τραυματισμό του.

Ο αθλητής των Καταδύσεων του Α.Ν.Ο.Α. Ανδρόγεως Μπακόπουλος Σαμψάκης είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Καταδύσεων και έχει χαρίσει πολλά Πανελλήνια Μετάλλια στον Σύλλογο του αλλά και πολλές Διεθνείς Διακρίσεις στην Ελλάδα.

Αποκλειστικά στη δική του προσπάθεια (1 Χρυσό, 2 Ασημένια & 3 Χάλκινα Μετάλλια) οφείλεται η κατάκτηση της Τρίτης θέσης Συλλόγου ΑΝΟΑ, στην Κατηγορία Ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καταδύσεων τον Ιούνιο.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Aνακοίνωση του ΑΝΟ Αργυρούπολης για τον τραυματισμό του Ανδρόγεως Σαμψάκη-Μπακόπουλου

  • 11/11/2017 at 1:10 πμ
    Permalink

    ευχομαστε να ειναι τυχερο το παιδι και γρηγορα να αποκατασταθει η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ!ευλογο ειναι να ανησυχουμε μετα το σοβαρο τραυματισμο σε ενα χωρο που θα πρεπει να ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ!θα θελαμε να συνεισφερουμε για την γρηγορη θεραπεια του.αν γνωριζετε για την πορεια της θεραπευτικης του αγωγης πειτε μας να μας καθυσηχασετε..και πως μπορουμε να συνεισφερουμε στην ολη προσπαθεια αποκαταστασης του νεαρου πρωταθλητη.δεν γνωριζουμε αν τελικα βρισκεται σε αλλο κεντρο, οταν βγηκε απο το ΚΑΤ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.