Γλυφάδα: Όποιος κυνηγάει τα όνειρά του και αυτό που αγαπάει, θα πετύχει




Με κεντρικό σύνθημα το «αἰέν ἀριστεύειν», ο Δήμος Γλυφάδας βράβευσε τους αποφοίτους, επιτυχόντες μαθητές των έξι γενικών λυκείων και του επαγγελματικού λυκείου της Γλυφάδας, που φοιτούν πλέον στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κατάμεστο Διασχολικό Κέντρο της πόλης.

Στους πρωτοετείς φοιτητές απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι, ενώ όλοι συμμετείχαν σε κλήρωση από την οποία προέκυψαν 55 τυχεροί που θα συμμετέχουν σε επίσκεψη στις Βρυξέλλες στο τέλος Νοεμβρίου, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τους θεσμούς και τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη λειτουργία τους.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, αφού συνεχάρη το διδακτικό προσωπικό των σχολείων και τους γονείς των αποφοίτων, τόνισε πως «νιώθουμε όλοι μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, βλέποντας τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό σε όλους τους αποφοίτους μας που κατάφεραν να εισαχθούν στα ελληνικά πανεπιστήμια. Μας δίνουν κουράγιο και μας γεμίζουν αισιοδοξία, μέσα σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία για την πόλη της Γλυφάδας, λόγω της ρύπανσης στο Σαρωνικό και της υπεράνθρωπης προσπάθειας που καταβάλλουμε καθημερινά για την απορρύπανση και τον καθαρισμό των ακτών μας», ενώ συμπλήρωσε πως «ακόμα και μέσα στην κρίση, ευκαιρίες υπάρχουν και όποιος κυνηγάει τα όνειρά του και αυτό που αγαπάει, θα πετύχει».

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης, Νατάσσα Αργυροπούλου, συνεχάρη τους καθηγητές, τους γονείς και το προσωπικό για τη συμβολή τους και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αποφοίτους, στο νέο τους ταξίδι. Δήλωσε δε υπερήφανη, που όλοι μαζί η δημοτική αρχή, οι σχολικές επιτροπές και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, συνέβαλαν στο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις εκείνες στην εκπαίδευση, που επέτρεψαν στους μαθητές να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Η αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ, Μαίρη Παπάζογλου, συμβούλευσε τους νέους φοιτητές «να βάζουν στόχους που να μπορούν να τους υλοποιήσουν, κάτι που απέδειξαν ότι μπορούν να το καταφέρουν και τα επτά λύκεια της Γλυφάδας».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.